Deadline

Deadline - Adina Rosetti
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDeadline
Comanda acum "Deadline - Adina Rosetti" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Romanul de debut al tinerei scriitoare Adina Rosetti  este cel al unui autor pe deplin format si anunta o noua voce, originala si puternica, in peisajul literar nu numai romanesc. Pornind de la doua cazuri reale (al unei fete care-a murit din cauza surmenajului si al unui homeless care se dovedeste a fi un stralucit artist pop), Adina Rosetti construieste mai multe lumi - a unei companii multinationale, a blocurilor, a unui oras de provincie, a spatiului virtual, a perioadei Ceausescu - intr-un mod extrem de inteligent si veridic. Stapanind la perfectie mai multe registre stilistice, cu ironie si un umor precis dozat si de cea mai buna calitate, la numai 31 de ani autoarea reuseste sa trimita in ?realitatea? fictiunii irizari de fantastic al carui firesc nu este intalnit decat la marii scriitori. Si, gratie unei tensiuni create prin forta scriiturii, a unor pagini ce reusesc sa impresioneze asa cum rar se mai intampla, indiferent de meridianul literar, volumul are darul de a-i lasa cititorului dorinta de a-l reciti, iar recenzentului, entuziasmul cu care va spune ca este unul dintre cele mai bune romane de debut din ultimii 20 de ani. Si nu numai de debut. - Razvan Petrescu

ADINA ROSETII s-a nascut in anul 1979, la Braila.

A absolvit in 2001 o facultate economica la Universitatea Romano-Americana, apoi un curs postuniversitar de jurnalism la Universitatea Bucuresti.

Din 2004 a inceput sa scrie reportaje si articole la Dilema Veche si, apoi, la Dilemateca. A lucrat doi ani la Time Out, timp in care a batut Bucurestiul in lung si-n lat incercand sa-i descopere secretele si povestile. Din 2008, este redactor la revista ELLE, unde, atunci cand nu intervieveaza psihologi pe tema tainelor sufletului feminin, se ocupa de agenda culturala. A primit premiul ?Tanarul Jurnalist al Anului 2007? (sectiunea Cultura).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Deadline
Cartea Deadline in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Deadline - Adina Rosetti" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vocea interioara - Radu Stanciulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Radu Stanciulescu
9,50 lei
Zbor frant - Adriana Badita Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Adriana Badita
22,80 lei
69 - Ionut Chiva Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ionut Chiva
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana