Apa din cizme

Apa din cizme - Mircea Daneliuc
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roApa din cizme
Comanda acum "Apa din cizme - Mircea Daneliuc" de pe libraria ishop la pretul de 24,70 lei
Descriere carte:
Cea mai buna carte despre revolutia din decembrie '89, o adevarata capodopera, este scrisa intr-un stil direct, brutal pe alocuri, combinind intr-o maniera unica umorul, tragicul si fantasticul. Am inceput sa-mi revin. M-am visat ca-s Bill Clinton. Patrulam in Atlantic pe portavionul U.S.S. Falcon si expediam mesaje de solidaritate poporului francez, poporului german si poporului roman. Chinezii, cu uniformele lor albastre, colorasera toata harta Europei pana la Marea Manecii. Din cand in cand, frantujii se opreau si-si luau pe cartela, in gamele de carton, ratia de porc Chow Mein cu orez, care se gatea pe strada in furgoane de campanie, absolut neigienic. Pe relatia Franta se distingeau cel mai bine, pe Germania mai putin, e un loc foarte umed, iar in Romania vedeam Carpatii la rasarit si o codita de soricar ce se gudura prietenos ca un stegulet alb. Fiti bravi! NATO nu va muri! Ii incurajam de pe puntea superioara.
Dupa care am chemat-o pentru consultari pe domnisoara Pusa Ionescu de la Sosetele Ude. Mi-am scos un trabuc, dar nu l-am aprins. Eram in Biroul Oval si dansa era dintr-o formatie dupa care muream. Si langa ea m-am adus pe mine. Eram si Bill Clinton, eram si eu.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Apa din cizme
Cartea Apa din cizme in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Apa din cizme - Mircea Daneliuc" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Noduri Pe Linia Vietii - Spiridon Cassian Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Spiridon Cassian Maria
18,00 lei
Lumea ca ziar - Ioana Parvulescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ioana Parvulescu
28,80 lei
Nu vedeti nimic - Daniel Arasse Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Daniel Arasse
37,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana