Darul. Succesul incepe in prezent

Darul. Succesul incepe in prezent - Spencer Johnson
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDarul. Succesul incepe in prezent
Comanda acum "Darul. Succesul incepe in prezent - Spencer Johnson" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Maestru al parabolei, Spencer Johnson ne poarta intr-o minunata calatorie alaturi de un tanar aflat in cautarea maturitatii si a succesului. In copilaria sa, tanarul a auzit de la un batran intelept despre Darul Prezentului , cel mai frumos cadou pe care il poate primi cineva. Dupa o serie de dezamagiri in viata personala si profesionala, tanarul porneste in cautarea marelui Dar promis de batran. Insa spre surprinderea sa, afla ca numai el singur isi poate oferi acest Dar miraculos.
Dupa succesul urias obtinut de Spencer Johnson cu cartile Cine mi-a luat cascavalul? si Manager la minut , in care aborda probleme bine delimitate, precum schimbarea sau stilul de management, autorul isi reuneste acum filozofia de viata in incercarea de a aborda o problema de ansamblu: fericirea si implinirea in viata personala si profesionala.
Raspunsul este unul dintre cele mai simple: concentrarea asupra prezentului.
Caci ce altceva este Darul Prezentului , daca nu minunata capacitate de a ne concentra asupra a ceea ce se afla chiar in fata ochilor nostri, de a ne concentra atentia asupra proiectului la care lucram sau asupra oamenilor care ne vorbesc in acest moment?Invatand sa desprindem clipa prezenta din neantul unei existente nu neaparat fericite, vom avea sansa sa descoperim oportunitatile care ni se ofera la tot pasul, de a face ceva important si constructiv cu viata noastra.
Abia cand Prezentul va fi devenit cel mai bun prieten al nostru, ne putem intoarce catre Trecut, pentru a invata lectiile valoroase pe care le-a pus deoparte pentru noi, sau spre Viitor, pentru a planui cum vom folosi concret fiecare moment, cand acesta va deveni Prezent.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Darul. Succesul incepe in prezent
Cartea Darul. Succesul incepe in prezent in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Darul. Succesul incepe in prezent - Spencer Johnson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Invata din trecut, gindeste in viitor - Dan Sullivan, Catherine Nomura Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Dan Sullivan, Catherine Nomura
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala