Daca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult

Daca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult - Irvine Welsh
Pret: 36,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDaca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult
  • Autor: Irvine Welsh
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Proza Xxi
  • Categoria: Satira si Umor
  • ISBN: 978-973-46-1445-5
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 512
  • Format carte: 106 x 180 mm
Comanda acum "Daca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult - Irvine Welsh" de pe libraria ishop la pretul de 36,05 lei
Descriere carte:
Daca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult este un volum cu cinci povestiri care ne propun cinci situatii de viata imposibile. In ?Serpii cu clopotei?, trei tineri americani se trezesc rataciti in desert si ajung, in mod inexplicabil, intr-o postura neavenit de intima. In ?CIINII din Lincoln Park? isi face aparitia un bucatar excentric, coreean, care gateste o delicioasa friptura ? spre groaza unui cititor innebunit care are toate motivele sa creada ca asista la un act de canibalism. Iar in ?Miss Arizona? ne putem intreba cu stupoare cum de ajunge un regizor lipsit de succes, fost alcoolic, sa-si gaseasca un sfirsit dintre cele mai artistice, care schimba insusi sensul cuvintului ?memorabil?, si nu numai prin tragismul, frumusetea si grotescul situatiei. Cinci situatii captivante, de un umor negru iesit din comun, cu rezolvari geniale, din partea unui maestru al prozei scurte ? Irvine Welsh, cu viziunea sa cinematografica, cu un teribil simt al monstruosului, cu sensibilitatea si ironia sa desavirsita.  

? Daca ti-a placut scoala ... contine cinci povestiri destepte, in stilul inimitabil al lui Welsh, debordind de expresii stradale dintre cele mai robuste. Stranietatea scenariilor poate parea pe alocuri socanta, insa umorul sau este, ca intotdeauna, savuros.? ( Sunday Telegraph )  
?Irvine Welsh este un interpret formidabil, caruia ii face mare placere sa imite voci, sa transforme limbajul in spectacol. Iar aici colectioneaza un cor de voci ? grosolane, violente, discordante, imorale si foarte, foarte amuzante.? ( Times )  
? Daca ti-a placut scoala... este o carte macabra, obscena si o comedie neagra irezistibila!? ( Daily Mail )
?Merita s-o cumparati, poate asa imi intra si mie ceva in cont.? (Irvine Welsh)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Daca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult
Cartea Daca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Daca ti-a placut scoala, munca o sa-ti placa si mai mult - Irvine Welsh" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Poate astazi nu omor pe nimeni - Randa Ghazy Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Randa Ghazy
18,99 lei
Balul fantomelor - Radu Paraschivescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Radu Paraschivescu
28,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor