Poate astazi nu omor pe nimeni

Poate astazi nu omor pe nimeni - Randa Ghazy
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPoate astazi nu omor pe nimeni
  • Autor: Randa Ghazy
  • Editura: Rao
  • Colectia: ***
  • Categoria: Satira si Umor
  • ISBN: 9789735402228
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 192
  • Format carte:
Comanda acum "Poate astazi nu omor pe nimeni - Randa Ghazy" de pe libraria ishop la pretul de 18,99 lei
Descriere carte:
Jasmine are 23 de ani. Merge la facultate, iese cu prietenele, flirteaza, se cearta cu parintii. Nimic anormal. Nu chiar. Pentru ca ea e musulmana si traieste la Milano. Crede in pace, dar se razboieste in fiecare zi pentru a-si apara ideile. Pe de-o parte urland, pe de alta razand. Duhurile (un exemplar ilustru este cel din lampa lui Aladin) apartin unei lumi care nu e nici a oamenilor, nici a ingerilor. Se afla la mijloc, pot fi bune sau rele, in mod sigur sunt foarte curioase. Jasmine e ca un duh: buna, dar adeseori furioasa pentru ca nimeni nu o intelege. Nici prietena ei cea mai buna care, dupa ani de luptat pe aceeasi baricada, cedeaza (cedeaza?) unei nunti aranjate. Nici parintii, perplecsi ca toti parintii din lume in fata izbucnirilor rebele ale unei tinere de 20 de ani in cautarea propriei identitati. Nici baietii musulmani ca ea, care ar vrea sa fie mai simpla, mai linistita. Nici baietii occidentali, gata sa o invadeze cu intrebari insuportabile, banale si dezarmante despre arabi. Singura si ratacita intr-un nod de complicatii,Jasmine detine insa o arma puternica: ironia. Si in aceasta poveste foarte adevarata, Randa Ghazy reuseste sa amestece un instinct polemic viu cu usurinta celui care stie sa rada de sine.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Poate astazi nu omor pe nimeni
Cartea Poate astazi nu omor pe nimeni in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Poate astazi nu omor pe nimeni - Randa Ghazy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lasata si ridicata secului - Ion Barbu Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Ion Barbu
0,00 lei
Un cadou de ras - la bine si la rau - Bruce Lansky Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Bruce Lansky
8,55 lei
Atlas de Mitocanie Urbana - Neagu Djuvara, Liviu Mihaiu, Radu Paraschivescu, Mihai Dobrovolschi, Calin Gheorghe, Vlad Craioveanu, Bogdan Serban, Alex Vidia, Marius Vintila, Matei Oprina, Iulian Tanase, Mitos Micleusanu, Bogdan C Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Neagu Djuvara, Liviu Mihaiu, Radu Par...
33,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor