DOAMNA IN ALBASTRU

DOAMNA IN ALBASTRU - SIERRA, Javier
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDOAMNA IN ALBASTRU
Comanda acum "DOAMNA IN ALBASTRU - SIERRA, Javier" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
?Fiind in acelasi timp un thriller paranormal si o explorare a unei vechi enigme religioase, Doamna in albastru e un roman care te prinde si te intriga, scris intr-o proza eleganta. Admiratorii romanului sau anterior ar trebui fara indoiala sa-l citeasca si pe acesta.?
Booklist
Jennifer Narody incepe sa aiba vise suparatoare populate cu imagini misterioase ale unei doamne imbracate in albastru. Insa, cu peste 300 de ani in urma, acelasi spirit le aparuse liderilor tribului indian Jumano din New Mexico, fiind legat de aceasta data de o calugarita spaniola care avea puterea ?bilocatiei?, sau a prezentei in doua locuri in acelasi timp.
Intre timp, o puternica furtuna il conduce pe jurnalistul Carlos Albert in oraselul spaniol Agreda, unde descopera o mica manastire uitata de lume, fondata de aceeasi calugarita legendara. Intrigat de zvonurile puterilor ei, jurnalistul incepe sa caute mai multe informatii despre aceasta figura misterioasa.
Legate intre ele de o sinucidere aparenta, aceste piste il conduc pana la urma pe Carlos pana la Cardinalul Baldi, apoi la un spion american si, in final, pana la Jennifer Narody, care, fara s-o stie, detine cheia unui mister pe care atat Biserica Catolica, cat si Ministerul American al Apararii sunt hotarate sa-l dezlege ? misterul doamnei in albastru?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre DOAMNA IN ALBASTRU
Cartea DOAMNA IN ALBASTRU in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "DOAMNA IN ALBASTRU - SIERRA, Javier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sorge - Robert Guillain Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Robert Guillain
22,30 lei
Krucifix - Serge Brussolo Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Serge Brussolo
15,21 lei
Jocurile Foamei (Hardcover) - Suzanne Collins Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Suzanne Collins
41,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans