Granitul rece


Granitul rece - Stuart MacBride
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro
Granitul rece
Comanda acum "
Granitul rece - Stuart MacBride" de pe libraria ishop la pretul de 31,30 lei
Descriere carte:

Un iepure, o caprioara, o pisica, un copil... O sinistra trecere in revista a continutului unui hambar. O colectie infioratoare de animale moarte, adunate de pe sosele de catre un personaj extrem de ciudat Hoitarul. Ceata si ploaie, o ploaie nesfirsita, transformata in ninsoare. In aceasta atmosfera mohorita a orasului Aberdeen din Scotia se desfasoara actiunea romanului de debut al lui Stuart MacBride, Granitul rece. Sergentul McRae, intors in politie dupa o lunga si dureroasa convalescenta, se pomeneste in plin cosmar : in prima lui zi de lucru cadavrul unui copil este gasit pe malul riului, iar dupa 24 de ore un alt copil e dat disparut. In plus, se pare ca presa se afla mereu cu un pas inaintea politiei, asa ca sergentul McRae va trebui sa faca un pact cu ziaristul Colin Miller daca vrea sa opreasca scurgerea de informatii. Lucrurile se precipita cind un avocat alunecos obtine eliberarea unui pedofil, iar Hoitarul, un individ schizofrenic, dar absolut inofensiv, care curata soselele de animale moarte, cade victima furiei comunitatii.

Un thriller formidabil, cu o intriga de cosmar, incidente cutremuratoare si, peste toate, un umor negru necrutator. (The Sunday Herald)

Granitul rece e menit sa ne aduca aminte ca, pina la urma, cele mai bune romane detectivistice contemporane se trag din Scotia. O carte feroce, si totusi cu un umor formidabil, pentru iubitorii genului Noir in forma sa extrema. (Val McDermid)

Un thriller de cel mai inalt rang, intens si cumplit! (Mark Billingham)

Granitul rece este un thriller care intr-adevar merita citit... Un debut promitator pentru Stuart MacBride si fascinantul oras Aberdeen. (The Scotsman)



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 
Granitul rece
Cartea 
Granitul rece in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea " Granitul rece - Stuart MacBride" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dosarul Odessa - Frederick Forsyth Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Frederick Forsyth
23,74 lei
Moarte intr-o tara straina - Donna Leon Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Donna Leon
9,49 lei
Pleaca repede si intoarce-te tarziu - Fred Vargas Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Fred Vargas
29,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans