DESPRE ARTA, NEBUNIE SI MISTICISM. CORPUS CHRISTI

DESPRE ARTA, NEBUNIE SI MISTICISM. CORPUS CHRISTI - GALATANU, Mihail
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDESPRE ARTA, NEBUNIE SI MISTICISM. CORPUS CHRISTI
Comanda acum "DESPRE ARTA, NEBUNIE SI MISTICISM. CORPUS CHRISTI - GALATANU, Mihail" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Cartea de fata isi doreste sa fie un proiect de interferenta a genurilor. Sa melanjeze, pe tema, tot ce se poate melanja. Fiecare dintre noi a ravnit, candva, sa fie omul complet al unei culturi. De aici porneste si gandul meu. Urasc citatele. Nu fac apel la ele decat atunci cand e absolut necesar. Un singur gand ne mana, spunea, odata, geniul: ?Sa dam lumii ceva nou?.
Ar mai fi un lucru de adaugat: nebunul si artistul sunt fete ale aceleiasi monede, spune inteleptul. In cazul nostru, inteleptul japonez. A treia fata a monedei (asemeni sunetului pe care il scoate o singura mana) este cea a misticului. Din unghiul sau, alternat (alterat?) cu cel al artistului, se tese aceasta carte.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre DESPRE ARTA, NEBUNIE SI MISTICISM. CORPUS CHRISTI
Cartea DESPRE ARTA, NEBUNIE SI MISTICISM. CORPUS CHRISTI in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "DESPRE ARTA, NEBUNIE SI MISTICISM. CORPUS CHRISTI - GALATANU, Mihail" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mateiu I. Caragiale: recitiri - Matei Calinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Matei Calinescu
18,95 lei
Scriitori romani de Science-Fiction - Cornel Robu Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Cornel Robu
36,29 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Critica LiteraraCarti recomandate din categoria Critica Literara