Cuvinte din exil

Cuvinte din exil - Norman Manea, Hannes Stein
Pret: 14,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCuvinte din exil
Comanda acum "Cuvinte din exil - Norman Manea, Hannes Stein" de pe libraria ishop la pretul de 14,20 lei
Descriere carte:
O suita de convorbiri incitante intre un scriitor - Norman Manea - si un jurnalist - Hannes Stein - cu trasee asemanatoare. Amindoi s-au stabilit la New York, departe de locurile natale, dupa "escale" mai scurte sau mai lungi in diferite tari, si amindoi au ales ca profesie scrisul. Cei doi discuta despre trecut, dar si despre dificultatea adaptarii intr-o tara straina, despre motivele care ii determina sa scrie, despre situatia actuala a literaturii sau despre Premiul Nobel.  

"Inca mai cred ca unul dintre principalele motive pentru care se scrie este nemultumirea profunda fata de ceea ce ne ofera haosul cotidian. Avem nevoie de altceva, care sa transceanda acest haos, fie pentru a-i da un sens, fie pentru a adauga realitatii o alta realitate: aceea a propriului eu, a propriei fantezii, a propriei personalitati." (Norman Manea)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cuvinte din exil
Cartea Cuvinte din exil in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cuvinte din exil - Norman Manea, Hannes Stein" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cea mai frumoasa istorie a limbajului - Pascal Picq, Laurent Sagart, Ghislaine Dehaene, Cecile Lestienne Urmatoarea carte recomandata din categoria Eseuri
Pascal Picq, Laurent Sagart, Ghislain...
19,00 lei
Itinerar cultural european - Acad. Zoe Dumitrescu-Busulenga Urmatoarea carte recomandata din categoria Eseuri
Acad. Zoe Dumitrescu-Busulenga
10,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EseuriCarti recomandate din categoria Eseuri