Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala

Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala - Walter Anderson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCurs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala
Comanda acum "Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala - Walter Anderson" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Curs practic de incredere va arata cum sa tranformati propria neliniste intr-un aliat si cum sa lasati in urma indoiala ce va mutila personalitatea. In 20 de lectii interactive, carora li se adauga exercitii si exemple din viata de zi cu zi, Anderson ofera reguli de a trai care va vor transforma viata: cum sa invatam din propriile greseli, cum sa captam atentia si sa castigam respect, si cum sa traim o viata implinita.
Walter Anderson este editorul Parade din iunie 1980. Este membru al Comisiei Nationale pentru Biblioteci si Stiinte Informatice, al Voluntarilor Literati din America si al Centrului National pentru Educatia Familiala. In 1994 primeste premiul Hortio Alger fiind nominalizat de Norman Vincent Peale si premiul Fondului National Evreiesc, Copacul Vietii .
Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem.
Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei ce isi doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala
Cartea Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala - Walter Anderson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Schimbarea destinului personal - Peggy McColl Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Peggy McColl
19,00 lei
ELIBERAREA DE DEPENDENTE. METODA CENTRULUI CHOPRA PENTRU INVINGEREA OBICEIURILOR DISTRUCTIVE - CHOPRA, Deepak; SIMON, David Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
CHOPRA, Deepak; SIMON, David
16,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala