Liderul poti fi tu

Liderul poti fi tu - Dale Carnegie Associates, Inc., S.L. Levine, M.A Crom
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLiderul poti fi tu
Comanda acum "Liderul poti fi tu - Dale Carnegie Associates, Inc., S.L. Levine, M.A Crom" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Vremea cercetatorului inchis in laborator, a directorului ascuns in spatele unui birou impunator, a angajatului, indiferent de domeniu, care asteapta sa primeasca sarcini de sus a trecut.
Dale Carnegie a fost un vizionar. El a cautat si a gasit solutia echilibrului intr-o lume nesigura pentru cei mai multi dintre noi, care se schimba cu repeziciune si in care ingrijorarea creste de la zi la zi.
Este timpul sa comunicam. Este timpul sa asezam in centrul preocuparilor noastre relatiile cu oamenii. Sa ne afirmam si sa ne confirmam valoarea, prin initiativele noastre, prin faptele noastre.
Daca sunteti in impas, dar vreti sa schimbati ceva in viata dumneavoastra, a familiei, a firmei in care lucrati, aplicati principiile lui Dale Carnegie.
Nici o slujba nu mai este comoda sau sigura. Nici o relatie nu se intretine de la sine.
Autorii acestei carti va provoaca sa deveniti dumneavoastra insiva un conducator, un lider. Vointa de a va conduce viata singur si constient de sine este solutia echilibrului, este cheia cu care puteti descuia increzator portile unui viitor neprevazut, dar incitant.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Liderul poti fi tu
Cartea Liderul poti fi tu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Liderul poti fi tu - Dale Carnegie Associates, Inc., S.L. Levine, M.A Crom" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Puterea autenticitatii - Mike Robbins Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Mike Robbins
28,50 lei
Succesul ?i atitudinea - Napoleon Hill, W. Clement Stone Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Napoleon Hill, W. Clement Stone
13,50 lei
Walden - Henry D. Thoreau Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Henry D. Thoreau
16,62 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala