Curs de vanzari - Cum sa vinzi orice oricui

Curs de vanzari - Cum sa vinzi orice oricui - Zig Ziglar
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCurs de vanzari - Cum sa vinzi orice oricui
Comanda acum "Curs de vanzari - Cum sa vinzi orice oricui - Zig Ziglar" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
?Profesionistul de succes din domeniul vanzarilor stie ca fericirea nu inseamna placere, ci victorie, ca, daca faci ceea ce trebuie sa faci atunci cand trebuie, vei fi, in cele din urma, capabil sa faci ceea ce vrei atunci cand doresti sa o faci. Si cel mai important lucru, profesionistul de succes din vanzari stie si intelege crezul vanzarilor: Poti avea tot ce iti doresti in viata daca ajuti suficiente persoane sa obtina ceea ce vor! ?

Zig Ziglar 

Prezentare autor

Zig Ziglar (n. 1926) este unul dintre cei mai apreciati autori de literatura motivationala.

S-a nascut intr-o zona rurala din Alabama, iar mai tarziu familia sa s-a mutat in Yazoo City, statul Mississippi. S-a inrolat in Marina americana, iar dupa lasarea la vatra, in 1946, a studiat la University of South Carolina. Curand insa, a abandonat facultatea si a inceput sa vanda vase de aluminiu pentru Wearever Aluminum Company.

In 1968, a devenit vicepresedinte si director de training la Automotive Performance Company, mutandu-se la Dallas, Texas. In 1970, si-a inceput cariera de conferentiar in domeniul motivational. Numele sau este astazi, pentru multa lume, sinonim cu notiunile de incredere, motivare si succes.

De-a lungul a treizeci de ani, a capatat statura unei personalitati de talie mondiala, fiind in prezent presedintele Corporatiei Zig Ziglar, cu sediul in Dallas, o organizatie cu peste saizeci de angajati, al carei scop este acela de a ajuta oamenii sa-si utilizeze cu succes resursele fizice, mentale si spirituale.

De acelasi autor, la Curtea Veche Publishing au mai aparut: Dincolo de varf (2000), Putem creste copii intr-o lume negativa! (2000), Secretul casniciei. Idila poate dura o viata (2001), Motive pentru a zambi (2002), Alte motive pentru a zambi (2007) si Gandeste optimist intr-o lume cenusie (2007).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Curs de vanzari - Cum sa vinzi orice oricui
Cartea Curs de vanzari - Cum sa vinzi orice oricui in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Curs de vanzari - Cum sa vinzi orice oricui - Zig Ziglar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lovemarks. Viitorul dincolo de branduri - Kevin Roberts Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Kevin Roberts
85,50 lei
Regulile de aur ale marketingului direct - Xeuxet Laurence Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Xeuxet Laurence
17,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate