Curs de drept succesoral - 2008

Curs de drept succesoral - 2008 - Ioan Popa
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCurs de drept succesoral - 2008
  • Autor: Ioan Popa
  • Editura: Universul Juridic
  • Colectia: Tratate si cursuri universitare
  • Categoria: Drept civil
  • ISBN: 978-973-127-032-6
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 368
  • Format carte: - 14,5x20
Comanda acum "Curs de drept succesoral - 2008 - Ioan Popa" de pe libraria ishop la pretul de 32,00 lei
Descriere carte:

Semnata de distinsul Prof. Ioan Popa, lucrarea constituie un veritabil "instrument de lucru", prezentand un interes deosebit prin insasi importanta materiei tratate.

Rigoarea stilului pragmatic ascunde, de fapt, un curs extrem de facil, astfel incat parcurgerea lui devine o simpla formalitate.
Cu un continut dens, structurat pe un numar restrans de pagini tocmai pentru a-i asigura echilibrul necesar, Curs de Drept Succesoral este racordat, in linii generale, la dreptul succesoral european, in special cel francez, stiut fiind ca poate, Codul Civil Francez este cel mai dinamic Cod Civil din Europa, cu modificari esentiale in materia dreptului succesoral efectuate chiar in 2006.

In paginile acestei lucrari, autorul propune, de lege ferenda, cateva modificari ale Codului Civil Roman, in materia succesiunilor in speranta ca acestea vor constitui pentru specialistii care se ocupa in special de noul Cod Civil al Romaniei, un ajutor real, in sensul reformarii atat de necesare a materiei succesiunilor.

Nivelul stiintific ridicat si punctualitatea cu care sunt tratate problematicile ridicate de regimul succesoral, fac din aceasta lucrare un instrument fundamental de studiu atat pentru studenti cat si pentru practicienii dreptului, gasind aici un punct de plecare in solutionarea diferitelor probleme cu care se confrunta in profesia lor.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Curs de drept succesoral - 2008
Cartea Curs de drept succesoral - 2008 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Curs de drept succesoral - 2008 - Ioan Popa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul De Procedura Civila. Editia 2005 - Boroi Gabriel, Spineanu-Matei Octavia Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Boroi Gabriel, Spineanu-Matei Octavia
98,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil