Curajul de a fi tu insuti. Arta de a comunica constient - Editia a III-a

Curajul de a fi tu insuti. Arta de a comunica constient - Editia a III-a - Jacques Salome
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCurajul de a fi tu insuti. Arta de a comunica constient - Editia a III-a
Comanda acum "Curajul de a fi tu insuti. Arta de a comunica constient - Editia a III-a - Jacques Salome" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
O carta a dreptului omului
de a trai mai bine printre ceilalti Lucrarea cea mai emotionanta a lui Jacques Salome ne introduce in arta de a comunica la nivelurile profunde ale constiintei, pentru a pune bazele unor relatii vii si armonioase cu sine si cu ceilalti. Pornind de la experienta personala si de la descoperirile cotidiene ale existentei sale, ne ofera cateva repere pentru a explora zonele de umbra ale personalitatii noastre, capcanele si neintelegerile din relatia cu sine si cu ceilalti; a invata sa depasim infrangerile, violentele si suferinta; a avea curajul de a merge mai departe. O carte de referinta pentru timpul prezent, cand arta de a comunica este o necesitate a reusitei personale.
Pentru Jacques Salome, comunicarea este stiinta de a trai.

Ma adresez tuturor celor care isi asuma responsabilitatea de a actiona personal si imediat, in vederea imbunatatirii relatiilor cu ei insisi si cu cei din jur.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Curajul de a fi tu insuti. Arta de a comunica constient - Editia a III-a
Cartea Curajul de a fi tu insuti. Arta de a comunica constient - Editia a III-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Curajul de a fi tu insuti. Arta de a comunica constient - Editia a III-a - Jacques Salome" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Puterea cuvintelor - Hal Urban Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Hal Urban
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala