Cum vad eu lumea

Cum vad eu lumea - Einstein Albert
Pret: 30,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum vad eu lumea
Comanda acum "Cum vad eu lumea - Einstein Albert" de pe libraria ishop la pretul de 30,00 lei
Descriere carte:
Devenita simbol al stiintei, mai mult, simbol al unei intelepciuni care depaseste frontierele stiintei, ajungand la intrebarile esentiale despre ordinea universului si rostul nostru pe pamant, figura lui Einstein continua sa exercite o fascinatie fara egal, atat asupra oamenilor de stiinta, cat si asupra profanilor, cuceriti de clarviziunea, nonconformismul si umorul sau. Cum vad eu lumea reuneste articole si conferinte ale lui Einstein, definitorii pentru calea urmata in cercetarile sale stiintifice, pentru personalitatea si viziunea lui asupra lumii, texte prin care savantul a urmarit sa se apropie de publicul larg, fara a lasa in umbra rigoarea fizicianului. La un secol de la descoperirea teoriei relativitatii, problemele puse aici de Einstein sunt inca in actualitate, iar perspectiva lui e un model pentru fizicienii care incearca sa ajunga la o teorie unificata, o teorie ' tot ce exista'- ideal caruia Einstein i-a inchinat intreaga viata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum vad eu lumea
Cartea Cum vad eu lumea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum vad eu lumea - Einstein Albert" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Este Dumnezeu matematician? - Mario Livio Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Mario Livio
31,50 lei
Insemnarile Secrete Ale Lui Descartes - Amir D. Aczel Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Amir D. Aczel
25,11 lei
O mai scurta istorie a timpului - Hawking Stephen; Mlodinov Leonard Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Hawking Stephen; Mlodinov Leonard
31,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica