109 raspunsuri la intrebari cotidiene. Ce nu stia Einstein...

109 raspunsuri la intrebari cotidiene. Ce nu stia Einstein... - Robert L. Wolke
Pret: 28,02 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.ro109 raspunsuri la intrebari cotidiene. Ce nu stia Einstein...
Comanda acum "109 raspunsuri la intrebari cotidiene. Ce nu stia Einstein... - Robert L. Wolke" de pe libraria ishop la pretul de 28,02 lei
Descriere carte:
Cum se fabrica sapunul? De ce sarea imprastiata pe strada topeste gheata? Efectul de sera este diferit de incalzirea globala? Cum putem afla cita energie ne ofera un anumit aliment? Multi dintre noi isi pun zilnic asemenea intrebari. Aceasta carte ofera iubitorilor genului "stiati ca" explicatii ale "misterelor" din viata de zi cu zi, dintre care nu putine contrazic opiniile noastre curente. Raspunsurile sint adesea insotite de mici experimente amuzante, cu ajutorul carora vom afla mai multe despre lumea fascinanta in care traim.  

Din cuprins: De ce cerul este albastru? De ce nu arde luminarea fara fitil? De ce berea calda se rasufla? Cum izoleaza polistirenul? Cum face inalbitorul de rufe diferenta intre hainele albe si cele colorate? Sarea de mare este preferabila sarii de masa obisnuite? Cum sint create culorile artificiilor?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre 109 raspunsuri la intrebari cotidiene. Ce nu stia Einstein...
Cartea 109 raspunsuri la intrebari cotidiene. Ce nu stia Einstein... in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "109 raspunsuri la intrebari cotidiene. Ce nu stia Einstein... - Robert L. Wolke" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Legendele stiintei - Nicolae Chiorcea Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Nicolae Chiorcea
10,45 lei
Mari mituri spulberate - Dr. Karl Kruszelnicki Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Dr. Karl Kruszelnicki
22,32 lei
Numerele naturii - Stewart Ian Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Stewart Ian
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica