Un rau pornit din Eden

Un rau pornit din Eden - Richard Dawkins
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roUn rau pornit din Eden
Comanda acum "Un rau pornit din Eden - Richard Dawkins" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Pentru Richard Dawkins evolutia seamana cu "raul pornit din Eden" despre care vorbeste Biblia, un rau al informatiei purtate de ADN, in curgerea caruia genele se unesc, concureaza si uneori se separa, formand specii noi. Pornind de la analogia intre mecanismele genetice si calculator, ideea centrala a cartii este ca omul functioneaza ca "o masina de supravietuire", programata astfel incat genele sa se perpetueze. Acest model informatic ii permite lui Dawkins sa abordeze problemele fundamentale din biologie: cum a explodat "bomba replicatiei" numita viata; cum au evoluat speciile si care e cauza diversitatii lor; de ce copacii din paduri sunt inalti, desi e mai economic sa fie scunzi; de ce mostenim genele unor maladii fatale; cum a fost primul om.Autor a numeroase carti de mare rasunet si influenta (intre care Ceasornicarul orb, in pregatire la Humanitas), Richard Dawkins, in prezent profesor la Oxford, este unul dintre cei mai cunoscuti biologi contemporani.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Un rau pornit din Eden
Cartea Un rau pornit din Eden in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Un rau pornit din Eden - Richard Dawkins" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Universul magic - Nigel Calder Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Nigel Calder
94,90 lei
Realitatea transdisciplinara. - O fuziune de orizonturi ale teologiei, stiintei si filosofiei - Gabriel Memelis, Adrian Iosif, Dan Raileanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Gabriel Memelis, Adrian Iosif, Dan Ra...
22,80 lei
Stiinta si Campul Akashic - Ervin Laszlo Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Ervin Laszlo
22,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica