Cum se fac filmele

Cum se fac filmele - Paul Stewart, Chriss Riddell
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum se fac filmele
Comanda acum "Cum se fac filmele - Paul Stewart, Chriss Riddell" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
Autorii acestei lucrari, Frederic Strauss si Anne Huet, au realizat fiecare cate un scurtmetraj, ceea ce confera textului o dimensiune concreta si ii incurajeaza pe tinerii regizori care ar dori sa treaca la actiune, ... impartasindu-le din propria experienta. Lucrarea de fata descrie intr-o maniera cat se poate de obiectiva diferitele etape din realizarea unui film - de pe hartie pe ecran -, nepierzandu-se nici o clipa din vedere rolul regizorului de-a lungul acestui proces, intrucat modul de a aborda fiecare moment care incadreaza - inainte si dupa - filmarea propriu zisa reprezinta tot o forma de regie, o interventie directa asupra filmului. Textul este imbogatit cu declaratiile unor cineasti celebri - precum Federico Fellini, David Lynch, Pedro Almodovar si Francois Truffaut - ,ilustrat de fotografii din pelicule care au ca subiect chiar realizarea unui film si completat de o filmografie reprezentativa pentru acest gen cinematografic de sine statator: filmul in film.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum se fac filmele
Cartea Cum se fac filmele in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum se fac filmele - Paul Stewart, Chriss Riddell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cetateanul Kane. "Romanul" unui film - Tudor Caranfil Urmatoarea carte recomandata din categoria Cinematografie
Tudor Caranfil
28,45 lei
Filmul - Ronald Bergan Urmatoarea carte recomandata din categoria Cinematografie
Ronald Bergan
113,05 lei
Leonid Andreev si Dubla Cadere A Filosofiei - BURICEA-MLINARCIC C.C. Urmatoarea carte recomandata din categoria Cinematografie
BURICEA-MLINARCIC C.C.
8,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
CinematografieCarti recomandate din categoria Cinematografie