Cum sa vinzi mai mult pe Internet

Cum sa vinzi mai mult pe Internet  - David Boronat, Ester Pallarcs
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa vinzi mai mult pe Internet
Comanda acum "Cum sa vinzi mai mult pe Internet  - David Boronat, Ester Pallarcs" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Acel Internet in care utilizatorul reprezenta centrul preocuparilor noastre a ajuns sau ar trebui sa ajunga la final. Am petrecut suficient de mult timp concentrandu-ne toata energia pe nevoile unui utilizator ideal, fara a fi obtinut prea multe rezultate pana in acest moment. Axul central al prezentelor noastre in mediul on-line nu mai poate fi utilizatorul, ci transformarea acestuia in client.

Pentru aceasta, este esential sa facem un pas inainte si sa scoatem la lumina acel instinct comercial pe care il purtam in interiorul nostru. A sosit momentul sa punem la lucru persuasiunea , disciplina cheie care ne poate ajuta sa ii convingem pe utilizatori si sa ii facem pe acestia sa parcurga paginile site-ului nostru pana la transformarea lor in clienti. Aceasta carte reprezinta un ghid util in actualizarea paginii dumneavoastra web, care se va transforma in noua dumneavoastra strategie comerciala si in principala sursa de crestere a afacerii. Un ghid util, simplu si, mai presus de orice, eficace, in care veti intalni peste 100 de idei concrete despre cum va puteti imbunatati performantele on-line .

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa vinzi mai mult pe Internet
Cartea Cum sa vinzi mai mult pe Internet  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa vinzi mai mult pe Internet - David Boronat, Ester Pallarcs" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Internet     In 30 Minute - ARMSTRONG Steven, Trad. SLAVU Ovidiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Internet
ARMSTRONG Steven, Trad. SLAVU Ovidiu
5,31 lei
Optimizarea paginilor Web - Calin Ioan Acu Urmatoarea carte recomandata din categoria Internet
Calin Ioan Acu
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
InternetCarti recomandate din categoria Internet