Cum sa va controlati anxietatea Terapia comportamentului emotiv-rational (T.C.E.R.)

Cum sa va controlati anxietatea Terapia comportamentului emotiv-rational (T.C.E.R.) -  Dr. Albert Ellis
Pret: 25,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa va controlati anxietatea Terapia comportamentului emotiv-rational (T.C.E.R.)
Comanda acum "Cum sa va controlati anxietatea Terapia comportamentului emotiv-rational (T.C.E.R.) -  Dr. Albert Ellis " de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
Este adevarat, urmand regulile terapiei comportamentului emotiv-rational (T.C.E.R.) elaborate de dr. Albert Ellis, poti sa-ti controlezi anxietatea inainte ca aceasta sa puna stapanire pe tine. O poti impiedica sa actioneze daca vei recunoaste urmatorul aspect foarte important: oamenii si lucrurile in sine nu te fac sa fii anxios. Tu faci asta. Expectantele tale nerealiste iti cauzeaza anxietatea inutila.   Anxietatea sanatoasa - care implica sentimente de ingrijorare, prudenta si vigilenta - poate fi o adevarata binecuvantare: tine la distanta pericolele, iti intretine spiritul de conservare si te face sa fii constient de lucrurile negative pe care le poti schimba. Anxietatea nesanatoasa este cu totul altceva: genereaza o stare paralizanta de panica, ingrijorare obsesiva si fobii, care te impiedica sa intreprinzi acele actiuni pe care tu le percepi a fi periculoase, dar care in realitate nu sunt deloc asa. Anxietatea nesanatoasa te inhiba de la a te bucura de activitatile si relatiile de zi cu zi si te determina cu preocupari extenuante si iti franeaza creativitatea.   Folosirea preceptelor T.C.E.R. te poate ajuta sa depasesti forta mutilanta a anxietatii. In cartea de fata vei gasi nenumarate exemple de cazuri pe care dr. Ellis le-a tratat cu succes, inclusiv cele referitoare la anxietatea de performanta, nesiguranta de ordin profesional, disfunctiile sexuale si fobiile sociale. Sunt incluse peste 200 de maxime rationale care-ti vor diminua anxietatea nesanatoasa si-ti vor amplifica sansele de succes, satisfactie si fericire, atat acasa, cat si la locul de munca.    

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa va controlati anxietatea Terapia comportamentului emotiv-rational (T.C.E.R.)
Cartea Cum sa va controlati anxietatea Terapia comportamentului emotiv-rational (T.C.E.R.) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa va controlati anxietatea Terapia comportamentului emotiv-rational (T.C.E.R.) - Dr. Albert Ellis " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Depresie si tentative de suicid la adolescenta - Daniel Marcelli, Elise Berthaut Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Daniel Marcelli, Elise Berthaut
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie