Psihoterapie. Metode si tehnici

Psihoterapie. Metode si tehnici - Andre Moreau
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPsihoterapie. Metode si tehnici
  • Autor: Andre Moreau
  • Editura: Trei
  • Colectia: Psihologie-Psihoterapie
  • Categoria: Psihoterapie
  • ISBN: 978-973-707-135-4
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 164
  • Format carte:
Comanda acum "Psihoterapie. Metode si tehnici - Andre Moreau" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Principalul atu al acestei carti este ca in ea poti gasi teorie si practica, exemple de exercitii si studii de caz. Exercitiile sunt descrise in detaliu: cu instructiuni, interpretare si indicatii clinice.

Un viitor psihoterapeut afla ce fel de intrebari se pun in cadrul primei intalniri cu clientul, cum sa priveasca, sa asculte, sa vorbeasca, sa simta sau sa interpreteze materialul oferit de pacient. Aceste aspecte deosebit de practice sunt greu de gasit in cartile aflate pe piata, care trateaza psihoterapia la nivel de concept.

Dr. Andre MOREAU este psihiatru, licentiat in psihologie, psihanalist. A urmat formari in psihodrama, analiza tranzactionala si Gestalt-terapie. Este licentiat al Institutului de Gestalt-terapie din Cleveland („Gestalt Institute of Cleveland"), master practician in Programare neurolingvistica (PNL) si hipnoza ericksoniana, membru al Societatii Franceze de Gestalt-terapie si al Asociatiei Internationale de Psiho- si Somatoterapie de la Strasbourg (AIS), unde este vicepresedinte si se ocupa cu formarea terapeutilor, fondator si fost vicepresedinte al Societatii Balint din Belgia, unde a organizat primele grupuri Balint de formare psihologica pentru medici. Este psihoterapeut certificat de Societatea Europeana de Psihoterapie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Psihoterapie. Metode si tehnici
Cartea Psihoterapie. Metode si tehnici in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Psihoterapie. Metode si tehnici - Andre Moreau" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Empatia in psihoterapie - Coord. Arthur C. Bohart, Coord. Leslie S. Greenberg Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Coord. Arthur C. Bohart, Coord. Lesli...
65,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie