Cum sa-l pastrez doar pentru mine

Cum sa-l pastrez doar pentru mine - Dana Savuica
Pret: 9,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa-l pastrez doar pentru mine
Comanda acum "Cum sa-l pastrez doar pentru mine - Dana Savuica" de pe libraria ishop la pretul de 9,50 lei
Descriere carte:
Dragostea nu ar trebui sa fie complicata. Cu toate acestea, ?De ce ma insala daca ma iubeste?", ?Cum sa o conving sa facem sex?", ?Cum ar trebui sa fie o partida de sex?", ?Cum sa-mi satisfac sotul?", ?De ce este nevoie de postludiu?" sunt intrebari pe care majoritatea cuplurilor si le pun, dar pe care n-au indraznit poate sa le rosteasca cu voce tare.
Toti vrem sa ne cunoastem mai bine trupul si sufletul, si iata ca acum, la multe dintre intrebarile noastre primim si raspuns. Cu atentia si aplecarea unui confident, Dana Savuica ne explica ?de ce" - de ce uneori nu ne putem desprinde de trecut, de ce este nevoie de postludiu, de ce ne dorim cate o escapada si de ce sa renuntam (sau nu) la o relatie. In acelasi timp, ea ii invita deopotriva pe barbati si pe femei sa nu se mai ascunda in spatele acelui neverosimil ?stiu tot", sa ?simta" inainte de ?a sti" dorinta, atractia, dar mai ales placerea sexuala.
Exista sotii inselate, soti gelosi, femei sfasiate intre doua iubiri sau barbati nesiguri de virilitatea lor. Orice relatie are convulsiile ei si nicio carte nu le poate cuprinde pe toate. Dar in fiecare pagina din acest ?dialog intim" se ascunde cate un crampei de viata reala, mici drame, framantari in care aproape fiecare dintre noi ne regasim.
Raspunzand unui numar de 69 de mesaje de la EA si 69 de mesaje de la EL, primite pe adresa cancan.ro la rubrica ?Dialog intim", autoarea isi propune sa-si ajute cititorii sa-si redescopere sexualitatea, prin sfaturi practice, intr-o maniera originala si eliberata de tabuuri sau prejudecati.  

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa-l pastrez doar pentru mine
Cartea Cum sa-l pastrez doar pentru mine in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa-l pastrez doar pentru mine - Dana Savuica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tao masajul sexual - Stephen Russel Si Jurgen Kolb Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Stephen Russel Si Jurgen Kolb
37,91 lei
Sex Senzational - Linda Sonntag Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Linda Sonntag
9,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SexualitateCarti recomandate din categoria Sexualitate