Cum sa iti gasesti clienti

Cum sa iti gasesti clienti - Carton Francine
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa iti gasesti clienti
Comanda acum "Cum sa iti gasesti clienti - Carton Francine" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
V-ati decis sa lucrati pe cont propriu sau va ganditi s-o faceti in curand. Bravo! Dar va loviti de problema numarul unu a tuturor freelancerilor : gasirea clientilor. Cateva apeluri telefonice, doua sau trei vizite amicale si scrisori frumoase de prezentare nu vor fi de ajuns...Acest ghid va propune un mod de actiune inteligent pentru a va pregati si planifica in mod profesionist actiunile comerciale: target, obiective si prioritati; va prezinta instrumentele de marketing pe care le aveti la dispozitie, detaliindu-le avantajele si inconvenientele: fisiere, mailing-uri, fax mailing-uri si e-mailing-uri, prospectare telefonica, publicitate, saloane profesionale, parteneriate, retele etc.
Dar, mai cu seama, ghidul va ofera perspectiva utilizarii acestora nu pentru a face din ele o simpla colectie de instrumente, ci in vederea unui veritabil plan de actiune comerciala permanent si eficace.
Scopul acestei carti este de a va ajuta sa va pregatiti si sa va planificati demersul comercial, de a va arata cum sa detaliati instrumentele si mijloacele de prospectare si, in sfarsit, de a va permite sa va imbunatatiti actiunile.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa iti gasesti clienti
Cartea Cum sa iti gasesti clienti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa iti gasesti clienti - Carton Francine" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secretele intalnirii de vanzare - Roussel Alain Guy Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Roussel Alain Guy
14,16 lei
Small talk. Tehnici de negociere - Susane Watzke-Otte Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Susane Watzke-Otte
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate