Cum sa-Ti ruinezi VIata

Cum sa-Ti ruinezi VIata - Ben Stein
Pret: 18,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa-Ti ruinezi VIata
Comanda acum "Cum sa-Ti ruinezi VIata - Ben Stein" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
Stabileste care este calea catre saracie, singuratate, nefericire si disperare... iar apoi mergi exact in sens invers.

Intr-o lume in care toti sunt parca preocupati sa-ti dea sfaturi intelepte, este momentul unei abordari diferite, este timpul pentru o carte construita pe principiile psihologiei inverse.
Ben Stein, castigator al premiilor Emmy pentru emisiunile sale de televiziune si scriitor extrem de apreciat, traseaza o harta inversa a drumului intr-o carte care sa-ti spuna tie, cititorule, culmea culmilor... cum sa-ti ruinezi viata. Redactata intr-un limbaj accesibil, lucrarea cuprinde o serie de eseuri provocatoare care iti arata cum sa-ti schimbi radical felul pagubos de a fi in cele trei domenii esentiale ale vietii. Urmeaza regulile - dar invers! - si iti vei asigura o viata excelenta. Respecta regulile asa cum sunt scrise si vei ajunge cu siguranta la esec total - dupa cum patesc milioane de oameni.
"Cum sa-ti ruinezi viata financiara, profesionala si sentimentala" reprezinta un puternic instrument pentru cei care vor sa dea un sens existentei lor, dar si un avertisment real, menit sa-ti atraga atentia sa nu cazi in capcana unui comportament distructiv, care ar putea ruina viata oricarui om.
Aceste reguli - daca sunt citite cu atentie si intelese - furnizeaza un itinerar pentru a face ca viata sa functioneze in cel mai eficient mod cu putinta.
Vei intelege ca esecul poate reprezenta o harta virtuala catre succes - in directia opusa.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa-Ti ruinezi VIata
Cartea Cum sa-Ti ruinezi VIata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa-Ti ruinezi VIata - Ben Stein" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Bravo, Balenuto! - Ken Blanchard Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Ken Blanchard
12,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala