Practica gandirii pozitive

Practica gandirii pozitive - Joseph Murphy
Pret: 16,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPractica gandirii pozitive
Comanda acum "Practica gandirii pozitive - Joseph Murphy" de pe libraria ishop la pretul de 16,50 lei
Descriere carte:
Inchipuie-ti ca esti plin de succes, bunastare si fericit. Incearca sa simti aceasta stare ca pe o realitate traita si, cu toate dificultatile aparente si piedicile ce-ti stau in cale, imaginea ta reprezentativa se va realiza. Ideile pe care le consideri adevarate si cele pentru care te hotarasti prin intermediul credintei si convingerilor tale se vor realiza. Hotaraste-te pentru sanatate, frumusete, siguranta, bunastare si fapte bune. Cand te vei hotari sa faci un lucru, vei izbuti, si lumina va straluci pe toate drumurile tale. Ceea ce dai se reflecta inapoi asupra ta. Viata este oglinda gandurilor tale. Intampina, de aceea, pe orice om si lumea intreaga cu bunavointa prietenoasa si cu dorinta de a fi partas la faptele bune ale Domnului, si nenumarate haruri se vor revarsa apoi asupra ta.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Practica gandirii pozitive
Cartea Practica gandirii pozitive in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Practica gandirii pozitive - Joseph Murphy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Totul despre motivare - Silvia Niklarz Hocks (coordonator) Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Silvia Niklarz Hocks (coordonator)
67,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala