Cum Sa Te Imbogatesti Cu Ajutorul Apei

Cum Sa Te Imbogatesti Cu Ajutorul Apei - Lillian Too
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum Sa Te Imbogatesti Cu Ajutorul Apei
Comanda acum "Cum Sa Te Imbogatesti Cu Ajutorul Apei - Lillian Too" de pe libraria ishop la pretul de 54,15 lei
Descriere carte:
Noua carte uimitoare a lui Lillian Too va dovedeste ca este extrem de usor sa va sporiti norocul de bogatie si prosperitate cu ajutorul apei. Folosind aceasta lucrare, veti putea sa va creati tipul adecvat de iaz, piscina, fantana, put sau curs de apa care sa atraga in viata voastra venituri sporite si norocul de bogatie - repede, cu usurinta si fara cheltuieli costisitoare.

Veti afla de aici unde exact in gradina voastra sa plasati un iaz, veti descoperi cum sa energizati sansele de bogatie aduse de piscina voastra, veti invata cum sa construiti "dragoni ai apei" in modul adecvat, cum sa captati chi"?ul de bogatie al apei naturale din mediul inconjurator, veti afla care sunt directiile favorabile de iesire pentru cursurile de apa, cum sa cresteti pesti pentru a va bucura de abundenta in viata si veti invata cum sa folositi diversele formule pentru a genera Feng Shui"?ul bogatiei. Nu ratati acest ghid complet cu privire la modul cum poate fi folosita apa pentru a va imbunatati viata.
Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum Sa Te Imbogatesti Cu Ajutorul Apei
Cartea Cum Sa Te Imbogatesti Cu Ajutorul Apei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum Sa Te Imbogatesti Cu Ajutorul Apei - Lillian Too" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghid astrologic - Annie Lionnet Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Annie Lionnet
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric