Cu dintii de lana

Cu dintii de lana - Livius Ciocarlie
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCu dintii de lana
Comanda acum "Cu dintii de lana - Livius Ciocarlie" de pe libraria ishop la pretul de 40,50 lei
Descriere carte:
"Autentic pana la scandal si autoreflexiv pana la cruzime, Livius Ciocarlie a reusit, mai cu seama prin jurnalele sale, sa transforme spectacolul intimitatii intr-o aventura unica in literatura romana." ( Doru Branea )
"Intrebarea este in ce conditii poate fi salvat jurnalul, adica poate fi adus in stare de opera durabila, ceea ce reprezinta aproape o contradictie in termeni, cata vreme jurnalul consemneaza efemerul. In principiu, rostul lui este mnemotehnic: a nota ce se petrece cu tine si in jurul tau sau ce iti trece fugar prin minte, fie din preocupare de tine, fie pentru a-ti servi mai tarziu. Pentru a afla mai tarziu ce ai uitat. Jurnalul apartine unei jurnalistici sui generis, de uz propriu. Devenit carte, se citeste in acelasi spirit, si sinonimia jurnal-ziar nu e intamplatoare. Se citeste la fel ca ziarul, cu un interes mai aprins si totodata mai superficial decat o carte de literatura, fiindca, la fel ca ziarul, cuprinde numai noutati, numai informatii ce starnesc curiozitate, facandu-te sa afli ceea ce altcum n-ai putea sa stii." ( Livius Ciocarlie )

"Ludic, anecdotic, livresc; meditativ, (auto)-ironic, confesiv; elegant, rafinat, discret - iata doar cateva dintre adjectivele ce pot caracteriza, pe rand, stilul - tonul - protagonistul. Adevarate colaje ale memoriei, volumele lui Livius Ciocarlie sunt imposibil de rezumat si, probabil, de imitat. Un lucru ramane sigur in ceea ce il priveste: profesiune de credinta ori simplu rasfat auctorial, anonimatul nu i-a reusit". ( Cristina Cheveresan )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cu dintii de lana
Cartea Cu dintii de lana in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cu dintii de lana - Livius Ciocarlie" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Apropierea - Marin Malaicu-Hondrari Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Marin Malaicu-Hondrari
23,70 lei
Bietul Ioanide - George Calinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
George Calinescu
18,91 lei
Cuvantul din cuvinte - Lovinescu Monica Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Lovinescu Monica
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana