Corectii (Editia 2011)

Corectii (Editia 2011) - Jonathan Franzen
Pret: 28,45 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCorectii (Editia 2011)
Comanda acum "Corectii (Editia 2011) - Jonathan Franzen" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
O noua editie, extrem de asteptata de cititorii autohtoni, a romanului Corectii, cea de-a treia carte a lui Jonathan Franzen, adevarata revelatie a literaturii americane din ultimii ani si una dintre figurile marcante ale literaturii contemporane.

Romanul a fost recompensat cu prestigiosul National Book Award.  

Corectii este o capodopera tragicomica despre o familie care se farimiteaza, intr-o epoca a satisfactiilor facile. Intinzindu-se din Midwest-ul de la jumatatea secolului trecut pina pe Wall Street si in Europa rasariteana de astazi, Corectii asaza lumea demodata a virtutilor civice si a inhibitiilor sexuale intr-un contrast violent cu vremea locuintelor supravegheate electronic, a educatiei liberale, a ingrijirilor de sanatate mentala facute din carti de popularizare si a lacomiei globalizate. De un realism bogat, un umor intunecat si un umanism profund, cartea il confirma pe Jonathan Franzen ca pe unul dintre cei mai fini comentatori ai societatii si spiritului american.

Dupa aproape cincizeci de ani de cind este sotie si mama, Enid Lambert doreste putina relaxare. Desi Alfred, sotul ei, este pe cale de a pierde batalia cu boala Parkinson, iar copiii au plecat de mult de acasa, fiecare esuind intr-un fel sau in altul, Enid si-a stabilit un tel aproape imposibil de atins: reunirea intregii familii pentru un ultim Craciun petrecut in casa parinteasca.  

" Corectii sta alaturi de Casa Buddenbrook a lui Thomas Mann? O opera desavirsita." (Michael Cunningham, autorul romanului Orele )  

" Corectii este romanul pe care-l asteptam cu totii. O uluitoare anatomie a unei familii disfunctionale. O carte facuta sa dureze." ( Esquire )  

"In cazul lui Jonathan Franzen, a fost nevoie de zece ani de corecturi pentru a scrie romanul, opt ani de privatiuni, de rigori autoimpuse si de truda. Daca America l-a ratat pe Fitzgerald, n-avea sa-l mai rateze si pe Franzen, reincarnarea hiper-romantica a tinarului autor ?blestemat?." ( Les Inrockuptibles )  

"Cel mai important, mai curajos si mai ambitios roman pe care l-am citit in ultimii ani." (Pat Conroy)  

"Deopotriva comica si coroziva, amenintatoare si emotionanta, Corectii ne infatiseaza zbaterea unei familii americane timp de doua generatii." ( The New York Times )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Corectii (Editia 2011)
Cartea Corectii (Editia 2011) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Corectii (Editia 2011) - Jonathan Franzen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Despre dragoste si alti demoni - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
0,00 lei
Cercul lupilor - Nicholas Evans Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Nicholas Evans
27,40 lei
Un mormant in Gaza - Matt Beynon Rees Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Matt Beynon Rees
23,71 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala