Copii siguri de ei insisi intr-o lume nesigura

Copii siguri de ei insisi intr-o lume nesigura - Nessia Laniado
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCopii siguri de ei insisi intr-o lume nesigura
Comanda acum "Copii siguri de ei insisi intr-o lume nesigura - Nessia Laniado" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
In zilele noastre nu se mai vorbeste despre bau-bau si nici despre omul negru. Dar noile fantasme nu sunt mai putin inspaimantatoare.

Cum sa le insuflam copiilor nostri un sentiment de siguranta intr-o lume plina de atentate, tsunami, terorism, razboaie? Invatandu-i sa fie optimisti, sa intrevada o solutie pentru fiecare problema fara a-si pierde curajul.

Cartea aceasta, prezentata intr-un limbaj accesibil si imbogatita cu rezultatele celor mai recente cercetari stiintifice isi propune sa fie o calauza pentru a le transmite copiilor optimism, speranta, incredere in viitor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Copii siguri de ei insisi intr-o lume nesigura
Cartea Copii siguri de ei insisi intr-o lume nesigura in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Copii siguri de ei insisi intr-o lume nesigura - Nessia Laniado" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea mamelor  - Alison Maloney Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Alison Maloney
26,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti