Cum sa comunici cu fetele adolescente

Cum sa comunici cu fetele adolescente - Susan Morris Shaffer, Linda Perlman Gordon
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCum sa comunici cu fetele adolescente
Comanda acum "Cum sa comunici cu fetele adolescente - Susan Morris Shaffer, Linda Perlman Gordon" de pe libraria ishop la pretul de 18,05 lei
Descriere carte:
Un parinte bun face cat o mie de profesori.
Dintre toate persoanele cu care vine in contact, parintii influenteaza cel mai mult viata copilului. Cea mai mare responsabilitate a acestora este aceea de a educa si de a forma copii care, la randul lor, sa stie sa creasca si sa educe copii capabili de a deveni parinti.

Viata alaturi de o fata de 14 ani poate fi comparata cu "lupta cu o caracatita".
Spre deosebire de baieti, care tind sa nu vorbeasca foarte mult cu parintii, majoritatea fetelor adolescente furnizeaza o cantitate aproape excesiva de informatii despre viata lor de toate zilele. Folosind cuvintele parintilor unei fiice si ai unui fiu adolescent: "Cand fiul nostru are o problema, trebuie sa smulgem cu clestele detaliile de la el, in schimb, cand este vorba despre fiica noastra, totul devine o melodrama in patru acte, care nu se mai termina." Limbajul fetelor, ca si comportamentul lor, scot la iveala nenumarate indicii despre vietile lor interioare. Daca parintii nu descifreaza aceste semnale, se poate ajunge la lipsa totala a comunicarii.
Pentru a ghida cresterea fetelor pe parcursul perioadei sinuoase a adolescentei, parintii trebuie sa faca fata unor probleme complexe, cum ar fi sursele vulnerabilitatii emotionale a fetelor, manipularea sociala, impactul daunator al portretului frumusetii conturat agresiv de mijloacele media, ca fiind elementul definitoriu al valorii personale, factorii care influenteaza increderea in sine a fetelor si impactul prieteniilor si al presiunii exercitate de partener. Cum sa comunici cu fetele adolescente ofera tehnici inovatoare cu ajutorul carora se pot depasi aceste dificultati, comunicand eficient.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cum sa comunici cu fetele adolescente
Cartea Cum sa comunici cu fetele adolescente in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cum sa comunici cu fetele adolescente - Susan Morris Shaffer, Linda Perlman Gordon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Familia si rolul ei in educarea copilului - Elena Bonchis (coord. ) Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Elena Bonchis (coord. )
33,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti