Contopirea Pedepselor. Culegere De Practica Judiciara

Contopirea Pedepselor. Culegere De Practica Judiciara - Barbuti Adela, Branzac Lucian
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roContopirea Pedepselor. Culegere De Practica Judiciara
Comanda acum "Contopirea Pedepselor. Culegere De Practica Judiciara - Barbuti Adela, Branzac Lucian" de pe libraria ishop la pretul de 24,90 lei
Descriere carte:
Lucrarea, prin tematica pe care o abordeaza, ofera o prezentare din perspectiva jurisprudentiala a materiei contopirii pedepselor.
Culegerea de fata este structurata în sase capitole si cuprinde 100 de spete reprezentative în materia tratata. 
Hotarârile instantelor sunt însotite de note, cu referiri la eventualele modificari legislative survenite pâna în prezent, precum si cu observatii privind solutia data de instanta, inclusiv opinii contrare din practica si doctrina cu privire la aceeasi problema de drept.
Culegerea se adreseaza atât studentilor, cât si practicienilor din acest domeniu, pentru care speram sa se dovedeasca un instrument de lucru util si interesant.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Contopirea Pedepselor. Culegere De Practica Judiciara
Cartea Contopirea Pedepselor. Culegere De Practica Judiciara in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Contopirea Pedepselor. Culegere De Practica Judiciara - Barbuti Adela, Branzac Lucian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta