Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (2009)

Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (2009) - Daniel Serban Dumitru
Pret: 61,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roJurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (2009)
Comanda acum "Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (2009) - Daniel Serban Dumitru" de pe libraria ishop la pretul de 61,75 lei
Descriere carte:
Practica administrativ-jurisdictionala creata in jurul Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii si a normelor date in aplicarea ei au contribuit si contribuie semnificativ la cunoasterea, reglarea si disciplinarea mecanismului achizitiilor publice, motiv pentru care este justificata si oportuna o expunere sintetizata a ei. Fara a se limita la a reprezenta o simpla compilatie a practicii judiciare, lucrarea de fata isi propune sa valorifice un material din ce in ce mai bogat si sa evidentieze dificultatile intampinate si solutiile - uneori contradictorii - la care s-au oprit instantele judecatoresti nationale in interpretarea si transpunerea in practica a noului ansamblu normativ specific.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (2009)
Cartea Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (2009) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Jurisprudenta comentata in materia achizitiilor publice (2009) - Daniel Serban Dumitru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Practica judiciara adnotata 2004 - 2005 - Lucia Uta 
							,													 Corina Adriana Dumitrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Jurisprudenta
Lucia Uta , Cori...
22,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta