Constitutia Republicii Italiene

Constitutia Republicii Italiene - Popescu Alexandrina
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConstitutia Republicii Italiene
Comanda acum "Constitutia Republicii Italiene - Popescu Alexandrina" de pe libraria ishop la pretul de 8,72 lei
Descriere carte:
La 1 martie 1988, Oscar Luigi Scalfaro, pe atunci simplu deputat democrat-crestin, a fost invitat de catre muncipalitatea din Osimo din provincia Ancona sa vorbeasca pe tema Patruzeci de ani de Constitutie, patruzeci de ani de libertate. Conferinta viitorului sef de stat a fost o minunata lectie despre Carta constitutionala a Italiei, nu numai din punct de vedere juridic si politic, ci si din punct de vedere uman. Vorbind liber, asa cum ii este obiceiul, Scalfaro a presarat expunerea judecatilor profunde de valoare ale Cartei constitutionale italiene cu amintiri de pe vremea cand era un tanar deputat in Adunarea constituanta (avea 27 de ani).
Debutand cu o introducere, Lectie despre constitutie, textul conferintei tinute de Oscar Luigi Scalfaro - fost presedinte al Italiei -, lucrarea reproduce textul legii fundamentale italiene (139 de articole), al dispozitiilor ei tranzitorii si finale, avand de asemenea si un indice analitic alfabetic in care sunt prezentate notiunile constitutionale cu care opereaza textul.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Constitutia Republicii Italiene
Cartea Constitutia Republicii Italiene in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Constitutia Republicii Italiene - Popescu Alexandrina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Constitutia Republicii Italiene - Popescu Alexandrina Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept Constitutional
Popescu Alexandrina
8,28 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept ConstitutionalCarti recomandate din categoria Drept Constitutional