Conflictele noastre interioare

Conflictele noastre interioare - Karen Horney
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roConflictele noastre interioare
Comanda acum "Conflictele noastre interioare - Karen Horney" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
In aceasta carte, poate cea mai reprezentativa pentru psihanaliza culturalista americana, Karen Horney marturiseste ca cristalizarea conceptului de nevroza i-a fost facilitata de emigrarea din Europa in Statele Unite ale Americii, imprejurare care i-a dat posibilitatea sa observe diferente importante intre nevrozele de pe cele doua continente. Sociologizand psihanaliza, Karen Horney a deschis noi perspective practicii curative, axata pe o teorie dinamica a conflictelor interioare. Trei sunt atitudinile cardinale care potenteaza conflictul fundamental si derivatiile sale: trebuinta de afectivitate umana, agresivitatea fata de semeni si fuga de oameni, atitudini regizate din umbra inconstientului de ceea ce Karen Horney numeste imaginea idealizata a nevroticului despre el insusi. Se pare ca ?secretul? vindecarii consta in demistificarea acestei imagini morbide, modelata dupa liniile de forta ale unei societati eminamente concurentiale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Conflictele noastre interioare
Cartea Conflictele noastre interioare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Conflictele noastre interioare - Karen Horney" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nu-ti Pierde Mintile Cind Vrei Sa Te Lasi De Fumat - Pam Brodowsky, Evelyn Fazio Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Pam Brodowsky, Evelyn Fazio
19,00 lei
Psihologia sociala - V. G. Krasiko Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
V. G. Krasiko
20,90 lei
Psihologie medicala - Doina Cosman Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Doina Cosman
36,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie