Vocabularul psihologiei

Vocabularul psihologiei - Henri Pieron
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roVocabularul psihologiei
Comanda acum "Vocabularul psihologiei - Henri Pieron" de pe libraria ishop la pretul de 36,14 lei
Descriere carte:
Este o lucrare careia Henri Pieron i-a consacrat ultimii 15 ani din viata si pe care a elaborat-o beneficiind de o echipa de 27 de colaboratori dintre cei mai prestigiosi. Ajuns, in 1994, la cea de a sasea editie (revazuta si adaugita), Vocabularul psihologiei si-a confirmat utilitatea prevazuta de initiatorul sau, constituind "un instrument de lucru pentru toti cei care, in vreun fel, vin in contact cu lucrari sau articole de psihologie, ca si pentru psihologii care au de consultat, in domenii limitrofe, lucrari care ii intereseaza in mod direct". Vocabularul psihologiei este o lucrare care se adreseaza, de asemenea, cititorului de lucrari de cultura generala. De o valoare aparte sunt "anexele": sigle si simboluri diverse, tabloul hormonilor, formule matematice, tabele de psihofarmacologie etc., precum si un cuprinzator lexic al radacinilor grecesti ale termenilor proprii psihologiei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Vocabularul psihologiei
Cartea Vocabularul psihologiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Vocabularul psihologiei - Henri Pieron" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nu-Ti pierde mintile cand vrei sa slabesti - Pam Brodowski, Evelyn Fazio Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Pam Brodowski, Evelyn Fazio
18,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie