Complotul De Pe Cestus

Complotul De Pe Cestus - Steven Barnes
Pret: 30,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roComplotul De Pe Cestus
Comanda acum "Complotul De Pe Cestus - Steven Barnes" de pe libraria ishop la pretul de 30,00 lei
Descriere carte:
Ord Cestus, o planeta stearpa si neprielnica vietii, a functionat mai intai ca inchisoare, pana cand o mana de pionieri neinfricati a descoperit resursele sale bogate de minereu si a pus pe picioare o industrie profitabila de productie de roboti. Dar, izbucnind Razboiul Clonelor, rationalizarea severa a resurselor importate si interdictia Republicana asupra producerii de droizi de lupta amenintau Ord Cestus cu declinul economic.

Confederatia Sistemelor Independente - Separatistii - intervine cu o oferta salvatoare de a achizitiona cea mai banoasa marfa de export a planetei: biodroizii. Posedand abilitati tactice de lupta care rivalizeaza cu cei mai avansati cavaleri Jedi, aceste unitati sofisticate ar deveni o arma imbatabila in cazul in care ar fi utilizate in lupta. Intentia Confederatiei de a investi intr-o armata de biodroizi a alarmat cei mai importanti membri ai guvernului Republican.

Hotarat sa puna capat vanzarii de biodroizi, dar temandu-se ca o interventie in forta ar putea sfarsi intr-o criza politica de proportii, Cancelarul Suprem Palpatine trimite emisari, condusi de Obi-Wan Kenobi, cu misiunea de a impiedica relatiile dintre guvernul de pe Ord Cestus si Confederatie. Vor incerca pe cale diplomatica, dar daca nu da rezultate, Republica nu va ezita sa lanseze un atac de amploare, nu numai pentru a anihila mijloacele de productie a robotilor si mii de vieti, dar si pentru a pune in evidenta consecintele lipsei de loialitate.

Perspectiva unui asemenea macel ii alimenteaza lui Obi-Wan suspiciunile despre calea intunecata pe care incepe sa mearga Republica. Dar Maestrul Kit Fisto si detasamentul republican de clone sunt mai mult decat pregatiti sa indeplineasca ordinul Cancelarului Suprem. Pe masura ce liderii de pe Ord Cestus refuza sa capituleze, iar Palpatine isi pierde rabdarea, sperantele lui Obi-Wan pentru ca evenimentele sa ia o turnura pasnica scad. Trecand printr-o criza de constiinta, cavalerul Jedi trebuie sa gaseasca intelepciunea si puterea de a impiedica o baie de sange si de a apara Republica, respectand in acelasi timp codul in slujba caruia si-a incredintat intreaga viata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Complotul De Pe Cestus
Cartea Complotul De Pe Cestus in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Complotul De Pe Cestus - Steven Barnes" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Canonicatul Dunei - Frank Herbert Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Frank Herbert
31,50 lei
AICI, IN TARAMUL DRAGONILOR - James A. Owen Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
James A. Owen
47,41 lei
Lirael - Garth Nix Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Garth Nix
47,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune