Codul De Procedura Civila si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Aduse La Data De 1 Martie 2008)

Codul De Procedura Civila si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Aduse La Data De 1 Martie 2008) - Dinu Claudiu Constantin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCodul De Procedura Civila si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Aduse La Data De 1 Martie 2008)
Comanda acum "Codul De Procedura Civila si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Aduse La Data De 1 Martie 2008) - Dinu Claudiu Constantin" de pe libraria ishop la pretul de 59,90 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata cuprinde textul Codului de procedura civila, precum si o serie de acte normative uzuale sub aspectul dispozitiilor de ordin procedural pe care le contin.

 

Pentru a-i spori utilitatea, în cuprinsul lucrarii au fost inserate, în rezumat, cele mai relevante decizii ale Curtii Constitutionale prin care s-au solutionat exceptiile de neconstitu-tionalitate cu privire la articolele din Codul de procedura civila sau din legile anexate; sunt, de asemenea, redate si deciziile pronuntate de Instanta Suprema în recursurile în interesul legii.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Codul De Procedura Civila si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Aduse La Data De 1 Martie 2008)
Cartea Codul De Procedura Civila si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Aduse La Data De 1 Martie 2008) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Codul De Procedura Civila si Legile Conexe. Editia 2008 (cu Modificari Aduse La Data De 1 Martie 2008) - Dinu Claudiu Constantin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Civil. Contractele Speciale - Dogaru Ion Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Dogaru Ion
125,35 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil