Codul De Procedura Civila. Editia 2005

Codul De Procedura Civila. Editia 2005 - Boroi Gabriel, Spineanu-Matei Octavia
Pret: 98,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCodul De Procedura Civila. Editia 2005
Comanda acum "Codul De Procedura Civila. Editia 2005 - Boroi Gabriel, Spineanu-Matei Octavia" de pe libraria ishop la pretul de 98,10 lei
Descriere carte:

Fara indoiala, procedura civila este una dintre ramurile dreptului care a suferit in ultimii ani cele mai multe schimbari legislative. Adoptarea Legii nr. 219/2005 de aprobare a Ordonantei nr. 138/2000 credem ca va insemna si sfarsitul acestei perioade de instabilitate, astfel incat, dupa doi ani de asteptari, putem oferi cititorilor prima editie a Codului de procedura civila adnotat de prof. dr. Gabriel Boroi si jud. dr. Octavia Spineanu-Matei.
Elaborat dupa sistemul european lansat de prestigioasa editura Dalloz, fiecare articol al Codului de procedura civila este consolidat cu toate textele incidente din legislatia complementara, cu cele mai importante solutii din practica judiciara si cu numeroase trimiteri la bibliografia recenta in materie. Pentru a facilita cititorilor consultarea celor peste 2500 de spete prezentate in aceasta lucrare, rezumate de autori, a fost conceput un sistem de numerotari, titluri si denumiri marginale, urmarindu-se o sistematizare cat mai riguroasa a spetelor, in functie de problemele de drept rezolvate.

 

• Titlu in curs de epuizare!Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Codul De Procedura Civila. Editia 2005
Cartea Codul De Procedura Civila. Editia 2005 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Codul De Procedura Civila. Editia 2005 - Boroi Gabriel, Spineanu-Matei Octavia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul Civil. Volumul I (art. 1-643) - Terzea Viorel Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept civil
Terzea Viorel
119,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept civilCarti recomandate din categoria Drept civil