Cocteiluri celebre si povestile lor

Cocteiluri celebre si povestile lor -
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCocteiluri celebre si povestile lor
  • Autor:
  • Editura: House of Guides
  • Colectia: Gastronomica
  • Categoria: Bucatarie
  • ISBN:
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 280
  • Format carte: 235mm x 165mm - Coperta flexibila
Comanda acum "Cocteiluri celebre si povestile lor - " de pe libraria ishop la pretul de 39,42 lei
Descriere carte:

Cine a inventat Bloody Mary? In faimoasele "sticle cu vierme" chiar este tequila? Ce inseamna, de fapt, bere pilsner? De unde provine aroma de fum a whiskey-ului? In Mesopotamia se bea bere? Cand au aparut cocteilurile si care sunt cele mai vechi retete? Exista doar vin de Porto rosu? Ce este Sherry? Ce bautura fina, celebra, a fost inventata special pentru Legiunea Franceza, caci altfel soldatii nu-si luau doza zilnica de chinina? Cum se prepara Sangria si este sau nu o idee buna sa comanzi aceasta bautura intr-un bar? Ce legatura este intre celebrul pictor italian renascentist Giovanni Bellini si minunatul cocteil cu acelasi nume? Ce legatura este intre un batran amiral englez din secolul al XVIII-lea si cocteiluri? Ce contributie a avut Ernest Hemingway la istoria cocteilurilor? Cate culori de Curacao exista?

Iata doar cateva exemple de informatii interesante pe care le veti gasi in aceasta carte. In plus, va stau la dispozitie peste 250 de retete de cocteiluri, explicatii despre ce ustensile si pahare va sunt necesare si ce reguli de baza trebuie sa cunoasteti pentru a prepara cocteiluri acasa.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cocteiluri celebre si povestile lor
Cartea Cocteiluri celebre si povestile lor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cocteiluri celebre si povestile lor - " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
202 retete de salate -  Mihai Basoiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Mihai Basoiu
9,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie