Churchill. O Viata De Rebel

Churchill. O Viata De Rebel - ROSE Norman, Trad. PARASCHIVESCU Radu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roChurchill. O Viata De Rebel
Comanda acum "Churchill. O Viata De Rebel - ROSE Norman, Trad. PARASCHIVESCU Radu" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
De-a lungul unei prodigioase cariere politice, Churchill s-a aflat, deseori, ?n postura uneia dintre cele mai detestate si mai nesigure personalitati ale vietii publice britanice. ?i totusi, la retragerea sa de pe scena politica, a fost proclamat "salvator al patriei si cel mai important barbat de stat britanic al tuturor timpurilor" - o metamorfoza de atitudine greu de explicat. Biografia nuantata si plina de culoare oferita de Norman Rose - bazata pe o vasta documentare ce cuprinde numeroase surse, dintre care majoritatea o constituie cele mai creditate - acopera toate etapele carierei lui Churchill, cu toate schimbarile si tot tumultul care au caracterizat-o, de la debutul ei promitator pana la perioada glorioasa si controversata a ?ndeplinirii mandatului de prim-ministru ?n timpul celui de-al doilea razboi mondial, dand atentia cuvenita si ultimei perioade a activitatii sale politice din anii '50. Autorul se apropie de tema si o dezvolta cu rafinament ?n perceptie si putere de ?ntelegere, ocupandu-se nu numai de activitatea politica a personajului, ci si de viata sa particulara.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Churchill. O Viata De Rebel
Cartea Churchill. O Viata De Rebel in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Churchill. O Viata De Rebel - ROSE Norman, Trad. PARASCHIVESCU Radu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povestiri din satele de altadata - Henri H. Stahl Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Henri H. Stahl
0,00 lei
Democratia in societatile plurale - Arend Lijphart Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Arend Lijphart
13,20 lei
Multiculturalismul liberal - Levente Salat Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Levente Salat
13,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica