Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor

Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor - Gary Chapman, Ross Campbell
Pret: 15,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele cinci limbaje de iubire ale copiilor
Comanda acum "Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor - Gary Chapman, Ross Campbell" de pe libraria ishop la pretul de 15,50 lei
Descriere carte:


Ceva n firea noastra ncearca cu disperare sa obtina iubirea celuilalt. n familie si o privire poate jigni, iar un cuvnt nepotrivit poate distruge totul. Iubitii pot deveni dusmani, iar familia un cmp de lupta. Avem noi, parintii, perspicacitatea si dorinta de a ncuraja copiii sa devina persoane gnditoare, independente, creatoare si cu principii morale? Se pare ca pentru multi adulti raspunsul nu este de la sine nteles. Miezul familiei consta n iubirea rationala si voita. Noua colectie, Familia la Curtea Veche, va ajuta sa va asumati ct mai deplin rolul dumneavoastra n familie.

Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor va nvata cum sa va iubiti mai eficient copilul si contine sugestii complexe pentru a va ajuta sa deveniti un bun parinte. ntrebarea cheie a cartii este: Oare va exprimati iubirea ntr-un limbaj pe care sa-l nteleaga si copilul vostru? Fiecare copil, ca de altfel fiecare adult, si exprima si recepteaza cel mai bine iubirea ntr-un limbaj propriu. Orict de mult ar fi iubiti de parinti, copiii nu stiu acest lucru de la sine. De aceea este foarte important ca parintii sa descopere si sa nvete principalul limbaj de iubire al copiilor lor. Prin intermediul unuia dintre cele cinci limbaje de iubire, specific copilului dumneavoastra timpul acordat, cuvintele de ncurajare, darurile, serviciile sau mngierile fizice , i veti putea transmite n mod eficient si neconditionat, sentimente de respect, afectiune si implicare totala, care vor avea o mare rezonanta n sufletul sau. Atunci cnd sunt pregatiti cum trebuie, parintii pot folosi aceste limbaje pentru a comunica cu copiii lor, pentru ca atunci cnd copilul simte ca este iubit, nu numai ca i veti satisface cea mai profunda nevoie emotionala, dar va fi mult mai receptiv la sfaturile si ndrumarile dumneavoastra ca parinti.

Dr. Gary Chapman are o bogata activitate n domeniul educatiei bisericesti. Este cunoscut n SUA mai ales prin seminariile pe probleme de familie pe care le conduce n ntreaga tara. n activitatea sa de consilier matrimonial, dr. Chapman ndruma permanent cupluri casatorite. Este autorul cartilor de succes Toward a Growing Marriage (Spre o casnicie nfloritoare), Hope for the Separated (Sperante pentru cei divortati) si Building Revolutionships (Cum se construiesc relatiile interumane). Marele succes l cunoaste cu seria The five love languages, editata n numeroase editii, inclusiv pe casete audio si video. Prima carte, cu titlu omonim, din aceasta serie a aparut n traducere romneasca (cu titlul Cele cinci limbaje ale iubirii) la editura Curtea Veche anul trecut. Volumul de fata propune cea de-a doua carte din aceasta serie (The five love languages for children), cea de-a treia fiind The five love languages for teenagers (Cele cinci limbaje de iubire ale adolescentilor).

Dr. Ross Campbell este psihiatru si un reputat consilier pentru relatiile dintre parinti si copii. Este fondator al Southeastern Counseling Center din Chattnooga, Tennessee, unde a fost director pna n 1996. n 1997, a fost numit de guvernatorul statului Tennessee n consiliul de conducere al Trustees of Mocasin Bend Mental Health Institute. Este profesor asociat la catedra de pediatrie si psihiatrie a Colegiului de Medicina din cadrul Universitatii Tennessee. A absolvit Academia Navala si a facut studii de medicina la Universitatea Florida. Este autorul cartii de mare succes How to Really Love Your Child (Cum sa-ti iubesti cu adevarat copilul), vnduta n peste un milion de exemplare n toata lumea. Dintre cartile publicate, mai amintim: How to Really Love Your Teenager (Cum sa-ti iubesti cu adevarat adolescentul), Kids in Danger (Copii n primejdie) si Getting a Clue in a Clueless World (Gaseste indicii ntr-o lume fara indicii).



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor
Cartea Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor - Gary Chapman, Ross Campbell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FamilieCarti recomandate din categoria Familie