Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Editia a IV-a

Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Editia a IV-a - Gary Chapman, Ross Campbell
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Editia a IV-a
Comanda acum "Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Editia a IV-a - Gary Chapman, Ross Campbell" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Fiecare copil, ca de altfel fiecare adult, isi exprima si recepteaza cel mai bine iubirea intr-un limbaj propriu. Oricat de mult ar fi iubiti de parinti, copiii nu stiu acest lucru de la sine. De aceea este foarte important ca parintii sa descopere si sa invete principalul limbaj de iubire al copiilor lor.

Prin intermediul unuia dintre cele cinci limbaje de iubire, specific copilului dumneavoastra - timpul acordat, cuvintele de incurajare, darurile, serviciile sau mangaierile fizice -, ii veti putea transmite in mod eficient si neconditionat sentimente de respect, afectiune si implicare totala, care vor avea o mare rezonanta in sufletul sau.

Atunci cand sunt pregatiti cum trebuie, parintii pot folosi aceste limbaje pentru a comunica cu copiii lor, pentru ca atunci cand copilul simte ca este iubit, nu numai ca ii veti satisface cea mai profunda nevoie emotionala, dar va fi mult mai receptiv la sfaturile si indrumarile dumneavoastra ca parinti.

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Editia a IV-a
Cartea Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Editia a IV-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Editia a IV-a - Gary Chapman, Ross Campbell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cand parintii se despart. Cum sa prevenim suferintele copiilor - Francoise Dolto, Ines Angelino Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Francoise Dolto, Ines Angelino
23,75 lei
Alimentatia gravidei - Leonella Nava Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Leonella Nava
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti