Cele cinci chei

Cele cinci chei - Frank Hatem
Pret: 26,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele cinci chei
Comanda acum "Cele cinci chei - Frank Hatem" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
Frank Hatem este inventatorul "metastiintei", pe care el o considera a fi stiinta viitorului. In replica fata de stiinta contemporana, din ce in ce mai tributara teoriilor complicate dar lipsite de semnificatie, Frank Hatem si colaboratorii sai propun o stiinta bazata pe principii spirituale esentiale, care sa reduca ipotezele si teoriile matematice complicate, inlocuindu-le cu revelatii spirituale. In demersul lor, ei fundamenteaza teoretic atat existenta energiei libere, cat si a nivelurilor superioare de constiinta, dand nastere unei veritabile revolutii a stiintelor cognitive.

Dupa aceste descoperiri stiintifice principiale, Frank Hatem si-a indreptat interesul catre situatia efectiva a umanitatii contemporane, aservita intereselor unui grup minuscul elitist, "guvernul din umbra", care prin tehnici de manipulare si control, reuseste sa inlantuie masele mari de oameni. Frank Hatem propune o "psihologie holistica" si o veritabila "socioterapie", care vor duce la vindecarea colectiva a umanitatii, de aceasta stare de transa malefica, prin care ea este acum tinuta in sclavie.

Dupa o tinerete dedicata cercetarii in domenii aparent atat de deosebite - fizica cuantica si filozofia - pentru a continua descoperirile epocale ale tatalui sau, Leon Raoul Hatem, dupa doua doctorate si o multime de titluri onorifice, Frank Hatem isi dedica acum activitatea popularizarii descoperirilor sale, care le ofera oamenilor cheile ezoterice secrete.

Cea mai cunoscuta lucrare a sa este "Cele cinci chei" (LES CINQ CLEFS). Pornind de la ideea ca liderii mondiali vor sa ne aserveasca prin slabirea vitalitatii oamenilor, prin dezinformare si prin divizare, el pune la dispozitie oamenilor anumite cunostinte metafizice care pot fi folosite cu usurinta si care pot modifica radical destinul planetei. Printre altele, Frank Hatem ofera o explicatie foarte rationala si plauzibila privind modul de operare al fiintelor inferioare de provenienta extraterestra denumite "reptilieni". Ca antidot la influenta acestora, el enunta niste principii legate de dezvoltarea constiintei supramentale a oamenilor, intr-o veritabila premiera initiatica in peisajul literaturii metafizice occidentale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele cinci chei
Cartea Cele cinci chei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele cinci chei - Frank Hatem" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea farselor - Stuart Gordom Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Stuart Gordom
35,52 lei
Documentele lui Jan van Helsing - Jan Van Helsing Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Jan Van Helsing
28,88 lei
Familia: arta decentei in familie si societate, arta de aranjare si servire a meselor, arta gastronomica de familie - Stere Stavrositu, Ecaterina Stavrositu Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Stere Stavrositu, Ecaterina Stavrositu
52,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse