Cele 70 minuni ale Chinei

Cele 70 minuni ale Chinei - Jonathan Fenby
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCele 70 minuni ale Chinei
  • Autor: Jonathan Fenby
  • Editura: Rao
  • Colectia:
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 9789737172266
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 304
  • Format carte:
Comanda acum "Cele 70 minuni ale Chinei - Jonathan Fenby" de pe libraria ishop la pretul de 113,99 lei
Descriere carte:
China este pe cale sa devina o mare putere economica a lumii. Ce se afla insa in spatele dezvoltarii sale fulminante din secolul XXI? Care sunt radacinile si specificul acestei mari civilizatii? Raspunsurile le gasiti in acest volum de prestigiu, care prezinta in eseuri edificatoare si cuprinzatoare aspecte diverse ale Chinei, de la minunile naturii - munti, fluvii, Drumul Matasii, viata salbatica - la arte, marile monumente ale trecutului si orasele animate de astazi. Realizarile artistice ale Chinei nu au egal: caligrafia, jadul, matasea, ceramica, lacul, pictura, bronzul, mobilierul, gradinile - toate sunt descrise aici de experti. Se acorda atentia cuvenita monumentelor celebre ca Orasul Interzis din Beijing sau Marele Zid, dar nu sunt trecute cu vederea sculpturi, palate, morminte sau temple mai putin cunoscute, dar de o frumusete uluitoare. Admiram splendorile vechilor orase imperiale Xi'an si Nanjing, dar si replica data in contemporaneitate de zgarie-norii din Beijing si Shanghai, metropole moderne, in plina dezvoltare. 

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cele 70 minuni ale Chinei
Cartea Cele 70 minuni ale Chinei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cele 70 minuni ale Chinei - Jonathan Fenby" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cazul Rudolf Hess. Dezertor sau mesager? - Lynn Picknett Clive Prince Stephen Prior Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Lynn Picknett Clive Prince Stephen Prior
47,49 lei
Intre Wehrmacht si Armata Rosie - Alexandru Dutu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Alexandru Dutu
4,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie