Ccna – Ghid De Studiu Indepedent

Ccna – Ghid De Studiu Indepedent - Trad. Bogdan Caranda, Razvan Raica
Pret: 44,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCcna – Ghid De Studiu Indepedent
Comanda acum "Ccna – Ghid De Studiu Indepedent - Trad. Bogdan Caranda, Razvan Raica" de pe libraria ishop la pretul de 44,91 lei
Descriere carte:
CCNA -   ghid de studiu independent: CCNA Basics (CCNAB) este un ghid autorizat de Cisco, un instrument de acumulare in ritm propriu a cunostintelor fundamentale CCNA. Certificarea CCNA (Cisco Certified Network Associate) atesta cunostintele de baza despre retelele pentru birouri mici sau despre retele la domiciliu. Profesionistii cu certificare CCNA pot instala, configura si opera in LAN, WAN si servicii de acces pentru retele mici. Cartea este conceputa ca ghid complet pentru studenti si profesionistii retelelor, care cauta o introducere in terminologia retelelor, tehnologii si tehnici. Ea prezinta fundamentele retelelor folosind conceptele modelului pe sapte straturi OSI (Open Systems Interconnection). Este impartita in zece parti, fiecare continand capitole scurte, usor de inteles, care va ofera un nivel de baza al cunostintelor, esential pentru a intelege cum trebuie proiectate, configurate si administrate retelele mici. Fiecare dintre cele zece parti trateaza un subiect major, cum sunt elementele esentiale ale calculatoarelor si retelelor, tipurile de retele, mediile de retea, fundamentele comutarii, TCP/IP, fundamentele rutarii, tehnologiile WAN, tehnologiile wireless, retelele optice sau integrarea vocii, a imaginilor si a datelor. Fiecare capitol incepe cu prezentarea obiectivelor si cu o trecere in revista a subiectelor discutate si se termina cu intrebari recapitulative, care va ajuta sa va evaluati cunostintele. Terminologia si tehnologiile sunt explicate simplu si concis pentru a fi usor intelese si recapitulate. Este o referinta pretioasa pentru candidatii la certificarea CCNA, dar si pentru inginerii de retea care doresc o resursa enciclopedica despre conceptele retelelor. Ea introduce si explica standardele, protocoalele si dispozitivele care formeaza fundamentul implementarilor moderne de retea. Cartea face parte din lecturile recomandate de Cisco. Pentru a afla mai multe despre cursurile, invatarea la distanta si instruirea practica oferite in toata lumea de Cisco Learning Partners, vizitati adresa: www.cisco.com/go/authorizedtraining . Cisco Systems, Inc. este liderul mondial in retelele pentru Internet. Ofertele de hardware, software si servicii de la Cisco sunt folosite pentru a crea solutii Internet, astfel incat persoanele individuale, firmele si tarile sa aiba acces facil la informatii, indiferent de diferentele de timp si spatiu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ccna – Ghid De Studiu Indepedent
Cartea Ccna – Ghid De Studiu Indepedent in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ccna – Ghid De Studiu Indepedent - Trad. Bogdan Caranda, Razvan Raica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Adobe Photoshop Cs In 24 De Lectii - ROSE Carla Urmatoarea carte recomandata din categoria Informatica
ROSE Carla
44,91 lei
Informatica 12 - Alin Burţa Urmatoarea carte recomandata din categoria Informatica
Alin Burţa
16,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
InformaticaCarti recomandate din categoria Informatica