Pc Confidential

Pc Confidential - BANKS Michael A., Trad. MURARIU Adrian Marius
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPc Confidential
Comanda acum "Pc Confidential - BANKS Michael A., Trad. MURARIU Adrian Marius" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
INVATATI SA VA: ? ASIGURATI PROPRIUL CALCULATOR IMPOTRIVA ?TALHARILOR INFORMATICI?, A SPIONILOR, A PARTENERILOR, A SUPRAVEGHETORILOR SI A HOTILOR DE CARTI DE CREDIT! ? ACOPERITI URMELE, DUPA INCURSIUNILE EFECTUATE IN INTERNET! ? DESCOPERITI GOLURILE IN PROTECTIA SOFTWARE SI SA VA DISTRUGETI FISIERELE CARE AR PUTEA CONDUCE LA PROPRIUL CALCULATOR! In general, propriul computer poate fi o carte deschisa pentru oricine reuseste sa-l acceseze, punandu-i la dispozitie intrusului informatic mare parte dintre secretele dumneavoastra. Cartea lui Michael A. Banks ? autor a peste 40 de carti din domeniul calculatoarelor, redactor si autor a numeroase articole publicate in periodicele americane de specialitate (Windows Magazine, Computer Shoppers, PC Laptop, PC World sau Writer?s Digest), cu preocupari si in afara domeniului stiintei calculatoarelor, indeosebi literare (SF) sau de popularizare a stiintei ? se doreste o cale de recastigare a propriei vieti private, a secretelor si, de ce nu, chiar a linistii de dinainte de a deveni o victima a unei?efractii informatice. Adresandu-se utilizatorului obisnuit al unui PC, cartea ii pune la dispozitie un arsenal intreg de tehnici si setting-uri variate, pentru protectia datelor si evitarea urmelor care ar permite reconstituirea activitatilor derulate pe calculator. De asemenea, sunt demascate locatiile in care aplicatii cum ar fi Word, Internet Explorer sau Netscape stocheaza copii suplimentare, mascate, ale accesarilor lor, ca si modalitatile de a le elimina; si, desigur, sunt oferite si cateva aplicatii software, utile in asemenea situatii. O alta latura interesanta a cunostintelor acumulate in urma consultarii cartii o constituie codificarea si parolarea datelor importante din calculator, aplicatiile software sau tehnicile de protectie impotriva virusilor informatici, a programelor-capcana, a deteriorarii accidentale sau voite a datelor din propriul calculator. Odata astfel inarmat, orice utilizator de PC poate deveni, din potentiala victima de la inceput, un potential agresor. Cu siguranta insa ca, in aceasta privinta, este bine sa se faca apel la discernamant.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pc Confidential
Cartea Pc Confidential in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pc Confidential - BANKS Michael A., Trad. MURARIU Adrian Marius" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Informatica 12 - Alin Burţa Urmatoarea carte recomandata din categoria Informatica
Alin Burţa
16,11 lei
Informatica 12 - Mariana Pantiru Urmatoarea carte recomandata din categoria Informatica
Mariana Pantiru
16,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
InformaticaCarti recomandate din categoria Informatica