Castiga aurul !

Castiga aurul ! - John C. Maxwell
Pret: 26,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCastiga aurul !
Comanda acum "Castiga aurul ! - John C. Maxwell" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
John C. Maxwell, expertul in leadership recunoscut la nivel international, orator si autor care a vandut peste 13 milioane de carti, a asteptat patruzeci de ani pentru a scrie Leadership de aur, bestsellerul creat pentru a-i indruma pe lideri. Acum isi propune sa te ajute sa ajungi la urmatorul nivel de leadership, oferindu-ti lucrarea Castiga aurul!, un manual cu ajutorul caruia iti poti mari influenta ca lider.

Citind Castiga aurul! vei beneficia de pe urma unei vieti dedicate leadershipului si vei descoperi o serie de pepite de intelepciune alese cu grija pentru dezvoltarea ta.

Vei afla ca leadershipul se dezvolta zilnic, ca nu exista un mod rapid pentru a deveni un lider mai bun. Intelepciunea trebuie castigata treptat, insa intotdeauna un mentor excelent este de ajutor, iar aceasta carte te face sa simti ca poti avea o discutie cu John C. Maxwell in fiecare zi, oferindu-ti pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a-ti atinge obiectivele!


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Castiga aurul !
Cartea Castiga aurul ! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Castiga aurul ! - John C. Maxwell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Descopera forta din tine (2 volume) - Anthony Robbins Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Anthony Robbins
33,25 lei
Fara Risc Nu Exista Castig - Roger Fritz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Roger Fritz
21,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala