Manual de dezvoltare personala continua

Manual de dezvoltare personala continua - Jim Clemmer
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManual de dezvoltare personala continua
Comanda acum "Manual de dezvoltare personala continua - Jim Clemmer" de pe libraria ishop la pretul de 24,70 lei
Descriere carte:
Manual de dezvoltare personala continua sintetizeaza numeroasele studii existente si simplifica secole de invataminte legate de arta conducerii. Demonstreaza ca nu exista solutii "instant" pentru obtinerea succesului si, cu o profunda simplitate si o evidenta eleganta a stilului, ofera repere valoroase pentru cei dornici sa-si construiasca propriul drum spre success.
   Lucrarea se adreseaza publicului larg dar va avea ecou doar in creierele celor care sunt in proces continuu de definire si dezvoltare personala. Cei care stiu ca educatia academica asigura doar supravietuirea si ca este nevoie de autoeducatie permanenta ca sa te imbogatesti spiritual si material vor considera manualul de dezvoltare personala continua o remarcabila sursa de inspiratie.
   Daca tu consideri ca esti viu, profita de sansa si citeste aceasta minunata carte. Urmareste reperele marcate de autor pentru a-ti defini propriul drum si cauta sa-l urmezi cu fruntea sus, savurand clipa de clipa tot ce-ti ofera viata.
   Dezvolta-te, exploateaza oportunitatile, traieste din plin! Fii un adevarat lider, controleaza-ti propria viata si inspira –i pe cei din jur sa-si gaseasca drumul spre implinire.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manual de dezvoltare personala continua
Cartea Manual de dezvoltare personala continua in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manual de dezvoltare personala continua - Jim Clemmer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fara risc nu exista castig - Roger Fritz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Roger Fritz
19,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala