Capul retezat

Capul retezat - Iris Murdoch
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCapul retezat
Comanda acum "Capul retezat - Iris Murdoch" de pe libraria ishop la pretul de 28,45 lei
Descriere carte:
Traducere din limba engleza de Anca-Gabriela Sirbu Traducere in premiera a inca unui roman din opera lui Iris Murdoch, una dintre cele mai mari autoare britanice ale secolului XX. „ Capul retezat este, la nivelul cel mai superficial, o comedie de moravuri a carei actiune e plasata in inalta societate londoneza. Din acest punct de vedere, romanul de fata face parte din categoria cartilor in care intriga joaca un rol extrem de important. Dar sub jocul relatiilor si circumstantelor care ii poarta pe protagonisti de la agonie la extaz (erotic) se ascunde o satira acida la adresa unei lumi lipsite de substanta si vitalitate.” ( The New York Times ) „In momentul in care se va trasa harta intelectuala a epocii noastre, Iris Murdoch va ocupa o pozitie similara cu aceea a lui Tolstoi sau Dostoievski… Viziunea ei asupra lumii este pe cit de subtila, pe atit de tulburatoare.” ( The Guardian ) „Iris Murdoch are o forta intelectuala rar intilnita printre romancieri.” ( Sunday Times ) „O comedie cu o unda de ferocitate, care o face cu atit mai interesanta.” (Elizabeth Howard-Amis)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Capul retezat
Cartea Capul retezat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Capul retezat - Iris Murdoch" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mikael Karvajalka - Mika Waltari Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Mika Waltari
37,95 lei
Violoncelistul din Sarajevo - Steven Galloway Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Steven Galloway
42,66 lei
Blindetea noptii. Editie noua - Francis Scott Fitzgerald Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Francis Scott Fitzgerald
35,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala