Cantareata cheala. Lectia. Scaunele. Regele moare

Cantareata cheala. Lectia. Scaunele. Regele moare - Eugene Ionesco
Pret: 28,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCantareata cheala. Lectia. Scaunele. Regele moare
  • Autor: Eugene Ionesco
  • Editura: Humanitas
  • Colectia: 20 de ani in 20 de carti
  • Categoria: Teatru
  • ISBN: 978-973-50-2693-6
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 240
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Cantareata cheala. Lectia. Scaunele. Regele moare - Eugene Ionesco" de pe libraria ishop la pretul de 28,80 lei
Descriere carte:
''Sa impingi burlescul la extrema lui limita. Ici un usor bobarnac, o alunecare imperceptibila, si te regasesti in tragic. E o scamatorie.'' ( Eugene IONESCO )

"S-a spus ca sunt un scriitor al absurdului; exista pe lume cuvinte care trec din gura in gura, e si asta un cuvant la moda, care se va demoda. Oricum, el e de pe-acum suficient de vag pentru a nu mai insemna nimic si pentru a defini totul.
Daca nu voi fi uitat, peste catva timp, va exista un alt cuvant care va trece din gura in gura, un alt cuvant primit de-a gata, care ne va defini pe mine si pe altii, fara sa ne defineasca. De fapt, existenta lumii mi se pare nu absurda, ci de necrezut, insa inlauntrul existentei si al lumii se poate vedea limpede, pot fi descoperite legi si stabilite reguli ?rezonabile?. Neintelesul nu apare decat atunci cand te intorci la izvoarele existentei, cand te asezi pe margine si o privesti in intregul ei." ( Eugene IONESCO )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cantareata cheala. Lectia. Scaunele. Regele moare
Cartea Cantareata cheala. Lectia. Scaunele. Regele moare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cantareata cheala. Lectia. Scaunele. Regele moare - Eugene Ionesco" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Adevarata poveste a Sfantului Genest - Jean Rotrou Urmatoarea carte recomandata din categoria Teatru
Jean Rotrou
25,11 lei
mady-baby.edu - Gianina Carbunariu Urmatoarea carte recomandata din categoria Teatru
Gianina Carbunariu
26,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
TeatruCarti recomandate din categoria Teatru